Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Ekranizovan svetski izdavački fenomen „Moj greh“ Mersedes Ron

21.
6.
2023.

Više od 75 miliona čitalaca na Wattpad-u

Španski ljubavni film Culpa Mia, inspirisan nesvakidašnjim istoimenim romanom Mersedes Ron Moj greh, stigao je na poznatu američku striming platformu Amazon Prime Video. Reditelj ove dirljive ljubavne priče je Domingo Gonzales, dok su glavne uloge poverene Nikol Volas i Gabrijelu Gevari. Producenti filma su Karolina Bang i Aleks de la Iglesia. Film snimljen uz pomoć produkcijske kuće Pokeepsie Films biće prikazan u više od 240 zemalja širom sveta.

Prvi deo čarobne romantične sage koja je očarala milione čitalaca Moj greh je priča o hrabroj junakinji i arogantnom junaku, iza čije se fasade lošeg momka krije nežno i plemenito srce.

Noa je ponosna i nezavisna sedamnaestogodišnja devojka, sa mnogo tajni. Život joj se promenio nakon što se njena majka preudala, pa je bila prinuđena da se preseli iz Kanade u Los Anđeles. Nova kuća, nova škola, novi prijatelji i novi polubrat koji će joj zagorčati život. Nikolas, problematičan mladić, milioner koji se bavi sumnjivim poslovima, oličenje je svega onoga od čega je Noa čitavog života bežala: buntovnik, ekstremista, voli auto-trke, kockanje i tuče. Noa i Nikolas su dva lika sa teškom prošlošću, nepoverljivi, ali u isto vreme se dopunjuju, i na neki način samo jedno drugom mogu da pomognu.

Uprkos ponoru, oboje počinju da osećaju neodoljivu privlačnost, koja će se pretvoriti u čistu vatru i neobuzdanu strast. Ni stalno rivalstvo, ni protivljenje okoline ne mogu ih sprečiti da se tajno i ludo zaljube. Ali Nikova burna sadašnjost i Noina dramatična prošlost dovešće u brojna iskušenja njihovu zabranjenu ljubav.

Mersedes Ron rođena je 1993. godine u Buenos Ajresu u Argentini, ali ima i špansko državljanstvo. Ona je pisac audio-vizuelnih sadržaja i komunikolog. Trenutno živi u Sevilji. Njene knjige prodate su u nekoliko desetina miliona primeraka širom sveta.

Nezaboravnu knjigu Mersedes Ron Moj greh čitaoci u Srbiji mogu potražiti na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom zemlje. Vulkan izdavaštvo objavilo je i nastavak romantične sage Tvoj greh, u kojem možete očekivati još više romanse, izdaja, razočaranja, misterija.