Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Vulkanov sajam knjiga na bis

30.
10.
2023.

Na sajtu vulkani.rs do 5. novembra

Sjajne vesti za sve čitaoce!

Zbog velikog interesovanja za naša izdanja, odlučili smo da Vulkanov sajam knjiga produžimo. Erupcija sajamskih popusta na sva izdanja Vulkan izdavaštva trajaće do nedelje, 5. novembra, na sajtu vulkani.rs.

Vulkanov sajam knjiga na bis donosi fantastične sajamske popuste od 30% na sva izdanja Vulkana, YA Vulkana i Vulkančića. Uz to, kupovinom tri ili više knjiga obezbeđujete i količinski popust od još 10%.

Posebna pogodnost za sve ljubitelje pisane reči je usluga besplatne dostave na teritoriji Srbije, bez obzira na broj kupljenih knjiga.

Osvežite svoju biblioteku hitovima ovogodišnjeg Beogradskog sajma knjiga.

Pasionirani ljubitelji trilera, uronite u novu maestralnu priču iz univerzuma Stivena Kinga. Kristina – roman koji je legendarni Džon Karpenter adaptirao u film 1983. dostupan je i čitaocima u Srbiji četiri decenije nakon prvog objavljivanja.

Stanica je monumentalno delo italijanskog pisca Jakopa de Mikelisa, svečana i zagonetna pozornica koja skriva pregršt tajni kroz koje se autor kreće sa apsolutnom lakoćom, vešto gradeći priču koja čitaoca vodi do samog kraja bez ijednog trena predaha.

Još jedan nezaboravan istorijski roman koji otkriva nove tajne i misterije Grobnica u Veneciji stigao nam je iz pera izvanrednog Matea Strukula, kao i vrhunski psihološki triler briljantnog Sebastijana Ficeka Kradljivac duša.

Pravi izbor za ljubitelje ljubavnih romana je svetski i francuski izdavački fenomen Sva plava boja sa neba, kojim je Melisa da Kosta osvojila čitaoce širom sveta. BookTok hit i bestseler Njujork tajmsa Ljubav mog života autorke Rouzi Volš savršena je knjiga za poklonike uzbudljivih trilera i dirljivih romantičnih priča.

Među naslovima iz oblasti popularne psihologije izdvajamo još jedno inspirativno delo Kristel Petikolen Razmišljam bolje, kao i priručnik pun praktičnih saveta Radite na sebi dr Nikol LePera i bestseler Nataše Lan Razgovori o ljubavi.

Uoči Sajma knjiga novim knjigama obradovali su nas i najčitaniji domaći autori. Na sajtu vulkani.rs potražite novi roman Olivere Jovanović Noesis, kao i Medveđi zagrljaj Milka Štimca, Avion za ponoć Miloša Latinovića ili nedovršenu autobiografiju legendarnog Dušana Ivkovića Moj krst, moja priča, koju je priredio Aleksandar Miletić.

Najnovije izdanje romana Poniženi i uvređeni Fjodora M. Dostojevskog oduševilo je brojne ljubitelje klasika na Beogradskom sajmu knjiga, kao i mnogi drugi dragulji svetske književnosti u izdanju Vulkan izdavaštva.

Priuštite najmlađima najzabavnije trenutke uz fantastične Vulkančić knjige i nove avanture voljenog Stiltona, nestašne Mirabel i neustrašivog Dogmena.

Posetite sajt vulkani.rs i uživajte u izboru najboljih knjiga po neodoljivim sajamskim cenama.

 

NAPOMENE:

* Popust od 30% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga važi za sva izdanja Vulkana, YA Vulkana i Vulkančića.

** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.