Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Velika vikend akcija: Finale Vulkanovog sajma knjiga

27.
10.
2023.

Do nedelje, 29. oktobra, samo onlajn

Erupcija sajamskih popusta na sva izdanja Vulkan izdavaštva trajaće do nedelje, 29. oktobra, na sajtu vulkani.rs. Za sve naše verne čitaoce pripremili smo specijalnu vikend akciju na sva izdanja koja nisu obuhvaćena drugim sajamskim akcijama. Na postojeći popust od 25% odobravamo 10% dodatnog popusta pri kupovini knjiga putem sajta vulkani.rs, a ukoliko se odlučite za tri ili više naslova, ostvarujete još 10% količinskog popusta. Isporuka knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Sve naslove Vulkana, YA Vulkana i Vulkančića koji su obuhvaćeni specijalnom vikend akcijom potražite putem linka.

Osvežite svoju biblioteku najčitanijim knjigama Vulkan izdavaštva!

Iz univerzuma Stivena Kinga stigla nam je još jedna briljantna misterija – Kristina, kao i izvanredna istorijska priča Matea Strukula Grobnica u Veneciji i novi psihološki triler nenadmašnog Sebastijana Ficeka Kradljivac duša.

Pravi izbor za ljubitelje ljubavnih romana je svetski i francuski izdavački fenomen Sva plava boja sa neba, kojim je Melisa da Kosta osvojila čitaoce širom sveta. BookTok hit i bestseler Njujork tajmsa Ljubav mog života autorke Rouzi Volš savršena je knjiga za poklonike uzbudljivih trilera i dirljivih romantičnih priča.

Među naslovima iz oblasti popularne psihologije izdvajamo još jedno inspirativno delo Kristel Petikolen Razmišljam bolje. Preporučujemo i priručnik dr Nikol LePera Radite na sebi, kao i knjigu Nataše Lan Razgovori o ljubavi.

Na specijalnoj vikend akciji našla se i nedovršena autobiografija Dušana Ivkovića Moj krst, moja priča, koju je priredio Aleksandar Miletić, kao i dragulji svetske književnosti, maestralna ostvarenja u kojima se i danas prepoznaju čitaoci na svim kontinentima: Poniženi i uvređeni Fjodora M. Dostojevskog, Dikensov Dejvid Koperfild, Geteov Faust...

Namlađima priuštite najzabavnije trenutke uz fantastične Vulkančić knjige. Voljeni Džeronimo Stilton, čuveni Dogmen, nestašna Mirabel povešće ih u nezaboravne avanture!

Posetite sajt vulkani.rs i potražite najbolje knjige po specijalnim sajamskim cenama!

 

NAPOMENE:

* Specijalna vikend akcija 25% + 10% + 10% popusta za tri ili više kupljenih knjiga važi za sva izdanja Vulkana, YA Vulkana i Vulkančića koja nisu obuhvaćena drugim sajamskim akcijama.

** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.