BILA JE TU PRE MENE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Bila je tu pre mene je prvi psihološki triler koji potpisuje DŽ. P. DELEJNI, što je pseudonim za pisca koji iza sebe ima nekoliko bestselera objavljenih pod drugim imenima. Knjiga je objavljena u 39 zemalja, a Ron Hauard, režiser nagrađen Oskarom za film Blistavi um, radi na filmskoj adaptaciji. Pročitaj više

BILA JE TU PRE MENE

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01937-7
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Sve što je danas moje, nekad je bilo njeno...

Džejn se iznenada ukazala prilika života, šansa da počne iz početka i da živi u prelepoj minimalističkoj kući koju je projektovao zagonetni arhitekta Edvard Mankford. Ovaj moderan posed iz snova opremljen je visokom tehnologijom – senzorima i kamerama – koja kontroliše i prilagođava čitav ambijent. Ali Džejn mora da ispuni neobične uslove: pre svega treba da popuni detaljan upitnik i pridržava se dugačkog spiska strogih pravila.

Kada se najzad useli, polako saznaje detalje prerane smrti prethodne stanarke, Eme, koja je po godinama i izgledu veoma podsećala na nju. I dok pokušava da razdvoji istinu od laži, ona će nesvesno pratiti iste obrasce ponašanja, praviti iste izbore i iskusiti isti strah kao devojka koja je bila tu pre nje.

U jednom od najnapetijih psiholoških trilera godine, kroz kaleidoskop dvoličnosti, obmane i smrti prepliću se naizgled srećna sudbina jedne žene i misteriozna prošlost druge.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar