TI I JA, I ČITAV SVET
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
KETRIN AJZAK je rođena 1974. godine u Liverpulu. Studirala je istoriju na Univerzitetu u Liverpulu, a potom nastavila postdiplomske studije na Univerzitetu Kaledonijan u Glazgovu. Sa samo dvadeset sedam godina postala je urednica novina Daily Post i na toj poziciji ostaje narednih pet godina. Napisala je devet knjiga kao Džejn Kostelo, a sve su bestseleri u Britaniji. Roman Ti i ja, i čitav svet je prvi roman koji je potpisala kao Ketrin Ajzak. Živi sa supugom i trojicom sinova. U slobodno vreme voli da trči, planinari u Lejk Distriktu i da pobeđuje u kvizovima u pabovima, mada se ovo poslednje retko dešava. Pročitaj više

TI I JA, I ČITAV SVET

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02170-7
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 280
br. str.: 280
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Ti i ja. 
Imamo zajedničku prošlost.
Predugo skrivamo tajne jedno od drugog.
Vreme je da se sve promeni.

Sita stalnih laži i prevara svog momka Adama, Džes raskida sa njim samo nekoliko meseci nakon što je rodila njihovog sina Vilijama, i ne kaje se zbog toga. Adam se seli u Francusku da sledi svoje snove, ne osvrćući se na propalu vezu i dete koje nikada nije želeo.

Deset godina kasnije, Džes je najzad spremna da prizna da je Vilijamu potreban i otac. Zato zajedno sa njim odlazi da provede leto među živopisnim sunčanim brežuljcima francuske provincije, gde Adam sada živi. Ali odmor neće biti onakav kakvim ga je zamišljala, jer će spoznati da onaj nemarni i neodgovorni čovek sa kojim se davno razišla možda ima i neke dobre strane.

Nezaboravna ljubavna priča o situacijama u životu kada smo spremni da zaboravimo na ponos i uradimo i više nego što smo mislili za one koje volimo.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar