Vulkan Izdavastvo | Knjiga | U CARSTVU KARTELA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
VILIJAM Č. REMPEL proveo je trideset šest godina radeći kao istraživački novinar i urednik u Los Anđeles tajmsu. Dobio je brojne novinarske nagrade, uključujući Oversis pres klub i Džerald Loub, a bio je i u najužem izboru za Goldsmitovu nagradu za istraživačko novinarstvo. Pročitaj više

U CARSTVU KARTELA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-02333-6
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Istinita priča o čoveku koji je srušio kartel iz Kalija.

Ako ikada posumnjaju da je on zvao CIA, mrtav je. Nema suđenja, nema odbrane – samo nekoliko metaka u glavu... ako bude imao sreće. Bilo je i gorih načina da se umre. Video je izbliza neke od njih. Međutim, znao je šta radi. Bio je očajan – ali nije bio lud.

Prethodnih šest i po godina Horhe Salsedo je bio glavni pomoćnik jednog od najnemilosrdnijih i najmoćnijih bosova kriminalnih organizacija na svetu. Sada želi da izađe iz kartela... iz organizacije koja reči kao što su penzionisanje ili povlačenje nema u rečniku.

Godinama je uspevao da izbegne prljave poslove u tom surovom svetu korupcije i brutalnosti, i da relativno mirno spava. Sve do danas. Dan kojeg se pribojavao najzad je došao, i pred njim je samo jedan izbor: ubij ili ćeš biti ubijen.
On nije oduvek bio nemilosrdni čovek narko-kartela, nekada je imao porodicu, normalan život – i imao je savest. Na njegovim rukama nije bilo krvi. Ali sada je njegova jedina karta za spas da sruši najveći, najbogatiji kartel na svetu, a to znači da će rizikovati svoj život, i živote i bezbednost onih koje voli. Povratka nema: to je cena koju mora da plati da bi se iskupio. 

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar