Vulkan Izdavastvo | Knjiga | UMETNOST VOŽNJE PO KIŠI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

Gart Stajn je američki autor i filmski producent. Završio je osnovne i master studije na Akademiji lepih umetnosti na Kolumbiji. U bogatoj karijeri pisca, učestvovao je na raznim projektima, a osvojio je i veliki broj književnih i filmskih nagrada. Godine 2001. dobio je dozvolu za vožnju trkačkih automobila u okviru Američkog kluba sportskih automobila i nameravao je da osvoji šampionat 2004. godine. Trkački san napustio je nakon ozbiljne nesreće zbog vožnje po kiši. Živi sa suprugom i trojicom sinova u Sijetlu. Pročitaj više

UMETNOST VOŽNJE PO KIŠI

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-02894-2
Format: 145x205
br. str.: 256
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Evo šta znam o vožnji po kiši. Znam da je važna ravnoteža. Važno je predviđanje i strpljenje. Ali za vožnju po kiši važna je i glava! Važno je biti vlasnik sopstvenog tela. Verovati da je staza produženi deo automobila, a kiša produžetak staze, a nebo produžetak kiše. Morate verovati da vi niste vi; vi ste sve. I sve ste vi.

Zovem se Enco. Obožavam da gledam televiziju, pogotovo dokumentarce. Volim svoje ime, koje delim sa slavnim Ferarijem, iako fizički uopšte ne ličim na njega. Mada, kao i on, obožavam automobile. Znam sve o njima: modele, timove, vozače… Sve me je to naučio Deni.
Deni mi je kao brat. Sanja o tome da bude profesionalni vozač trkačkih automobila, ali radi kao auto-mehaničar jer ima mene i porodicu o kojoj brine. Iako ne može da se u potpunosti posveti trkama, on je pravi šampion, pogotovo kada je reč o vožnji po kiši.  A verujte mi, neverovatno je teško voziti kada je napolju pasje vreme.
Odmah smo se zavoleli, Deni i ja. Prošli smo svašta nas dvojica, u ovim godinama koje smo proveli zajedno. I da, zaboravio sam da vam kažem nešto važno. Ja sam Denijev pas, a ovo je moja priča.

Duhovita i dirljiva, ali pre svega nežna i jedinstvena, ovo je knjiga koja će vam otkriti čuda i apsurde života i izmamiti vam i osmeh i suze.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar