Vulkan Izdavastvo | Knjiga | DEVOJKA U LEDU
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ROBERT BRINDZA je Britanac, a trenutno živi u Slovačkoj. Njegove knjige prodate su u više od milion primeraka i prevedene su na 24 jezika. Pored pisanja krimi-romana, Robert je objavio i niz čik-lit bestselera. Možete saznati više o autoru na www.robertbryndza.comi na njegovom tviter nalogu @RobertBryndza. Pročitaj više

DEVOJKA U LEDU

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01873-8
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 288
Pismo: broš
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Oči širom otvorene, kao da gledaju. Usne blago razdvojene, kao da govore. Telo zarobljeno u ledu... A ona nije jedina.

Nakon što je beživotno telo devojke otkriveno pod debelim slojem leda u jednom parku u južnom Londonu, detektivka Erika Foster spremna je na sve kako bi saznala šta se dogodilo. Žrtva je lepa i mlada devojka iz visokog društva koja je, čini se, vodila savršen život. Ali kada Erika počne da kopa po njenoj prošlosti, uočiće povezanost ovog ubistva sa smrću tri prostitutke: one su takođe pronađene u zamrznutoj vodi drugih jezera u Londonu. Postepeno, približiće se istini, ne sluteći da se i ubica njoj približava.

Poslednja istraga koju je Erika vodila imala je ozbiljne posledice... Sve je pošlo po zlu i njen muž je nastradao. Sada mora da sačuva ugled i karijeru i izbori se sa sopstvenim demonima, kao i sa ubicom opasnijim od svih sa kojima se ranije suočavala. Da li će ga pronaći pre nego što bude kasno?
Milana
Svaka preporuka!!! Kraj odlican! :)
Maja Petkovic
Apsolutno SAVRŠENA knjiga! Svaki pravi ljubitelj dobrog,pravog trilera/misterije treba da ima u svojoj kolekciji! :) Nadam se vrlo skoro objavi ostalih knjiga odnosno nastavka.
Dodajte svoj komentar