Vulkan Izdavastvo | Knjiga | NOĆNA SMENA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
STIVEN KING rođen je 1947. u Portlandu. Još kao student Univerziteta u Mejnu, počeo je da piše nedeljnu kolumnu za školski list. Bio je aktivni član studentskog senata, podržavao je antiratni pokret i oštro kritikovao rat u Vijetnamu. Diplomirao je engleski jezik 1970. godine. Oženio se 1971. Tabitom, koju je poznavao iz studentskih dana. Pošto profesorska plata nije bila dovoljna za plaćanje stana i za život, počeo je da piše priče za muške magazine. Prvu knjigu objavio je 1974. Do sada je objavio preko 50 knjiga koje su prevedene na gotovo sve svetske jezike. Ima troje dece i četvoro unučadi. King je 2003. godine dobio Orden američke književne fondacije za doprinos svetskoj književnosti. Pročitaj više

NOĆNA SMENA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-02036-6
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 352
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 1.499,00 DIN
Na sajtu: 1.199,00 DIN
Ušteda: 300,00 DIN
Ništa nikada nije onakvo kakvim se čini.

PRVA ZBIRKA KRATKIH PRIČA KOJU JE MAJSTOR ŽANRA OBJAVIO JOŠ DAVNE 1978. GODINE.

U pričama koje slede, srešćete svakojaka bića: vampire, demonske ljubavnike, bauka koji obitava u plakaru i kojekakve užase. Ništa od toga nije stvarno. Ni stvor ispod vašeg kreveta koji vreba priliku da vas uhvati za otkriveni zglob nije stvaran.Vi to dobro znate. Baš kao što znate da neće moći da vas uhvati, ako vam noga ostane ispod pokrivača.

Iz najvećih dubina tame, u kojoj mutirani pacovi brane svoje carstvo, a kataklizmički virusi prete da unište čovečanstvo, pa sve do vrtoglavih visina sa kojih se prelepa devojka baca u susret mraènoj sudbini, ova jedinstvena zbirka dvadeset kratkih priča odvešće vas u podzemne lavirinte najjezivije, najstrašnije mašte našeg vremena. Kingova namera ovde je jasna: uplašiće vas toliko da ćete doći na korak do ludila...a možda i preðete tu tanku liniju, ko zna?
Ненадан
Одлична збирка феноменалних прича. Свиђа ми се стари Кинг. Уме да најежи и уплаши жестоко.
Nebojsa Selakovic
Svaka cast za ovu knjigu.Drago mi je sto je i kod ove kao i kod Mrtve zone posle najave u brosiranom izdanju knjiga ipak u tvrdom povezu a i sto svi oni koji su na raznoraznim forumima tvrdili da Vulkani nece izdavati zbirke prica nisu bili u pravu.Hvala za ovo.
Dodajte svoj komentar