POD GRIMIZNIM NEBOM
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
MARK SALIVAN je napisao 18 romana, uključujući i bestseler serijal Private, koje piše u saradnji sa Džejmsom Patersonom. Dobio je brojne nagrade za svoj rad, uključujući VHSmit nagradu za sveže talente, priznanje za „istaknutu knjigu“ po izboru Njujork tajmsa i priznanje za „najbolju knjigu godine“ po izboru Los Anđeles tajmsa. Odrastao je u Masačusetsu i pohađao Koledž Hamilton, gde je diplomirao engleski jezik, pre nego što se pridružio Mirovnim snagama u zapadnoj Africi. Nakon povratka u Sjedinjene Države, započeo je karijeru u istraživačkom novinarstvu. Kao strastveni skijaš i avanturista, živi u Bozmanu u Montani sa suprugom, zahvalan za čudo svakog trenutka.  Pročitaj više

POD GRIMIZNIM NEBOM

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-02366-4
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 368
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Zasnovana na istinitoj priči o zaboravljenom junaku, Pod grimiznim nebom je epska pripovest o neverovatnoj hrabrosti u jednom od najmračnijih trenutaka istorije.

Pino Lela ne želi da ima ništa sa ratom i nacistima. On je samo običan italijanski tinejdžer, opsednut muzikom, hranom i devojkama, nesvestan da su njegovi bezbrižni dani odbrojani. Kada savezničke bombe unište njegov porodični dom u Milanu, Pino se pridružuje tajnoj mreži koja pomaže Jevrejima da pobegnu preko Alpa i zaljubljuje se u prelepu udovicu Anu. 

Verujući da će ga tako zaštititi i skloniti sa bojnog polja, roditelji ga primoravaju da pristupi nemačkoj vojsci. Međutim, sudbina ima svoje planove: nakon što je povređen, Pino postaje lični vozač generala Hansa Lejersa, jednog od najmisterioznijih i najmoćnijih komandanata Trećeg rajha.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar