Vulkan Izdavastvo | Knjiga | UKRADENA SVETLOST
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
KAREN ONODŽAJFI bavi se pisanjem romana i kratkih priča. Njena dela objavljena su u brojnim časopisima i nominovana za nekoliko prestižnih nagrada, a njen roman Ukradena svetlost dobitnik je SI Leeds Literary Prize po izboru čitalaca 2012. godine. Pročitaj više

UKRADENA SVETLOST

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01960-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Iznenadan gubitak izabranika Pirsa oduzeo je Meri Ford želju za životom i sve mladalačke ambicije i snove. Nekada sjajna mlada naučnica povukla se iz društva koje ju je nekada slavilo i vreme provodi obavljajući rutinski posao istraživača na Grešam institutu.

Jednog ponedeljka, Meri prisustvuje strašnom prizoru – nepoznati čovek baca se pod voz na stanici i umalo povlači i nju sa sobom. On je jedan od skakača, sve prisutnije pojave potpuno razumnih ljudi koji oduzimaju sebi život bacajući se sa mostova i krovova širom Londona.   

Isprva, Meri odbija da prizna da su ti incidenti nešto više od puke slučajnosti, ali kada Lerner, čovek kog ona krivi za Pirsovu smrt, ponovo poseti Institut, Meri počinje da preispituje sva svoja uverenja i sećanja. Ubrzo će shvatiti da, kako bi razumela skakače i pronašla način da zaustavi neobičnu epidemiju, mora prvo da sazna šta se zaista dogodilo te sudbonosne noći u kojoj je Pirs poginuo.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar