Vulkan Izdavastvo | Knjiga | OTROV PROŠLOSTI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Džonatan Mur živi sa svojom ženom na Havajima. Kada se ne bavi pisanjem ili popravljanjem svog broda, Džonatan je advokat. Pre nego što je završio studije prava u Nju Orleansu, radio je kao istražitelj za okružnog tužioca i predavao je engleski.Tri godine živeo je i na Tajvanu gde se bavio različitim zanimanjima, poput vodiča na splavarskim turama. Pročitaj više

OTROV PROŠLOSTI

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01756-4
Format: 145x205
br. str.: 280
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Miris njenog parfema bio je mračan, nalik na cvet koji cveta samo noću.

Kejleb Medoks najbolji je toksikolog u San Francisku, stručnjak koji proučava fiziološke efekte bola. Nakon ružnog raskida, na čelu mu ostaje posekotina od komadića čaše kojom ga je bivša devojka gađala pre nego što su se rastali. Od tada, Kejleb počinje redovno da posećuje barove i tumara ulicama maglovitog grada, razmišljajući o svojoj usamljenosti. I dok tako u lokalnoj birtiji pokušava da utoli tugu u viskiju, sreće zanosnu, tajanstvenu ženu. Ima nečeg neodoljivo privlačnog u toj zavodnici sa kojom je delio piće i šapatom razmenio reči, i zato, nakon što se oporavio od mamurluka, Kejleb pokušava da joj uđe u trag.
Međutim, i pre nego što započne potragu, uvučen je u slučaj serijskih ubistava u gradu: nekoliko tela pronađeno je u zalivu, a njegovom prijatelju Henriju koji je uključen u istragu potrebna je pomoć. Jedna slučajnost veoma je neobična: među žrtvama je i čovek koji je poslednji put viđen iste večeri kada je Kejleb upoznao misterioznu ženu.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar