Vulkan Izdavastvo | Knjiga | IZUZETNO PUTOVANJE JEDNOG FAKIRA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ROMEN PUERTOLAS je francuski autor, španskog porekla, rođen u Monpeljeu, 1975. godine. Diplomirao je špansku i englesku književnost, a magistrirao francuski jezik. Tokom svoje bogate karijere bio je prevodilac, tekstopisac, stjuard, mađioničar, profesor jezika, kompozitor. Govori španski, engleski, katalonski i ruski jezik, pa čak i svahili koji je naučio tokom medenog meseca u Keniji. U šestoj godini napisao je prvi strip, zatim je pisao poeziju, a nakon toga postao autor sedam romana i stotinu priča. Voli da putuje i strastveni je kolekcionar satova i cipela. Imena likova u svim njegovim romanima imena su rođaka i bliskih prijatelja. Oženjen je i ima dvoje dece. Pročitaj više

IZUZETNO PUTOVANJE JEDNOG FAKIRA

Oblast: Avantura
ISBN: 978-86-10-01169-2
Format: 145x205
br. str.: 240
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN

Pošto prođemo ceo svet, jedino što iskreno poželimo jeste povratak kući.

Šarmantna i neobično poučna priča lažnog fakira, koji iz Indije pristiže u Francusku, ne sluteći da mu sudbina priprema nezaboravnu avanturu i čudesno putovanje koje ostavlja neizbrisiv trag.

Adžatašatru Lavaš Patel prešao je veliki put, uveren da će pregršt uobičajenih, uigranih trikova biti dovoljni da se domogne nečeg što odavno priželjkuje. Međutim, posle neuspele prevare, zaključan u garderoberu čuvenog proizvođača nameštaja, započeće urnebesno putavanje po Evropi.

Dok na putu spoznaje želja i snova pri svakom koraku vreba novi izazov, srce našeg junaka, uzburkano ljubavlju, okusiće osećaj istinske sreće.

„Pripremite se da se smejete do suza – na svakoj stranici!“ –Booklist

Svetski bestseler objavljen u 50 zemalja!

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar