Dete Toskane
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

Ris Bouen je autorka bestselera Njujork tajmsa. Dobila je nagradu Agata Kristi za najbolji roman, a nominovana je i za nagradu Edgar Alan Po za najbolji roman, uz brojna druga priznanja, nominacije i vrhunske kritike. Rođena je u Batu, u Engleskoj, pohađala Univerzitet u Londonu, a trenutno živi narelaciji između severne Kalifornije i Arizone. Pročitaj više

Dete Toskane

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-02580-4
Format: 145x205
br. str.: 288
povez: mek
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Godine 1944. britanski pilot Hjugo Lengli iskočio je iz aviona u plamenu i s padobranom na leđima spustio se na zelena polja okupirane Toskane. Ozbiljno povređen, pronašao je utočište u ruševinama manastira i u nežnom zagrljaju lepe Sofije Bartoli. Ali je neoprostiva izdaja uništila njihovu ljubav.

Skoro trideset godina kasnije, Hjugova ćerka Džoana vraća se u Englesku da bi organizovala očevu sahranu i među njegovim ličnim stvarima pronalazi pismo adresirano na Sofiju, sasvim neočekivanog sadržaja. Dok pokušava da zaleči sopstvene rane, krenuće na put u Toskanu kako bi otkrila istinu o svojoj porodici. Međutim, uskoro će shvatiti da neki ljudi žele da prošlost ostane prošlost: iako joj je život u opasnosti, otišla je predaleko da bi odustala.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar