Vulkan Izdavastvo | Knjiga | PRINCEZA OD PAPIRA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ERIN VOT je plod umova dva autora bestselera koje spaja ljubav prema sjajnim knjigama i zavisnost od pisanja. Njihova najveća ljubav (nakon porodice i kućnih ljubimaca, naravno)? Traganje za zabavnim – ponekad i ludim – idejama. Najveći strah? Rastanak. Možete stupiti u kontakt s njima putem zajedničke imejl-adrese: authorerinwatt@gmail.com Pročitaj više

PRINCEZA OD PAPIRA

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-01861-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
AKCIJA: 499,00 DIN Ušteda: 400,00 DIN
Samo je želela da ostane verna sebi...

Ela Harper je borac – optimista je i sa obe noge stoji čvrsto na zemlji. Čitavog života selila se iz grada u grad i pokušavala da sastavi kraj sa krajem, verujući da će se jednog dana izvući iz siromaštva. Nakon što joj je majka umrla, ostala je sama na svetu.

Sve dok se nije pojavio Kalum Rojal, najbolji prijatelj njenog oca kog nikada nije upoznala. Ovaj milijarder postaće njen anđeo čuvar i smestiće je u svoj raskošan dom, zajedno sa petoricom svojih sinova, koji Elu vide kao uljeza. Ne zna se koji je od njih šarmantniji i privlačniji, ali nijedan nije toliko fatalan kao Rid. Međutim, on je rešen da Elu vrati u blato iz kojeg je ispuzala.

Život iz bajke ima i onu drugu, mračnu stranu, a to je nešto sa čime se Ela nikada do sada nije susrela. Ako misli da opstane, moraće da nauči da igra po drugačijim pravilima igre.
Aleksandra Saki Ilic
obozavam ovu knjigu i jedva cekam 2 i 3 deo...nadam se da necu morati dugo da cekam
Вукотић Маријана
Saznala sam da postoji jos tri dela ove knjige... kada ce se oni pojaviti u Srbiji?
Dodajte svoj komentar