ČETIRI NOĆI SA VOJVODOM
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ELOIZA DŽEJMS, čije je pravo ime Meri Blaj, rođena je 1962. godine u Minesoti. Vanredni je profesor engleske književnosti na Univerzitetu u Fordhamu. Potiče iz porodice književnika, a još kao studentkinja počela je da piše i objavljuje. Njeni romani često imaju podatke iz bogate prošlosti engleske istorije i književnosti. Udata je za Italijana Alesandra Vetorija, sa kojim ima sina i ćerku. Pročitaj više

ČETIRI NOĆI SA VOJVODOM

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-01925-4
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Još dok je bila mlada devojka, Emilija Gvendolin Karington, poznatija kao Mija, zaklela se da nikad neće zaboraviti koliko ju je ponizio arogantni budući vojvoda Vander.

Mnogo godina kasnije, igrom sudbine, Mija neće imati drugog izlaza sem da uceni tog istog Vandera da se oženi njome. Potreban joj je društveni položaj i suprug kako bi dobila starateljstvo nad svojim bratancem. Sa druge strane, ugledni vojvoda od Pindara ima svoje razloge zbog čega pristaje na ovaj neuobičajeni predlog, ne propuštajući da doda još jedan, svoj uslov – provodiće samo četiri noći godišnje sa suprugom. I te četiri samo ako ona bude molila za njih.

Iako Mija planira da posle godinu dana braka vrati Vanderu slobodu, kada se budu probudila osećanja i rasplamsale strasti, lovac će biti uhvaćen u sopstvenu zamku.
Milena Glišović
Upravo sam zavrsila citanje i mogu samo da kazem da je roman predivan! Nista ne moze da ucini da zaboravim na svakodnevne brige od dobre i opustajuce radnje romana! Nadam se da cete nastaviti sa objavljivanjem romana Eloize Dzejms! :)
marija gligorijevic
Knjiga je odlicna pročitala sam je u jednom dahu kao i sve njene prethodne. Moja preporuka da se objavi još neka knjiga od ove spisateljke. Veliki pozdrav.
Dodajte svoj komentar