ČETIRI NOĆI SA VOJVODOM
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

ČETIRI NOĆI SA VOJVODOM
Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-01925-4
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica

ČETIRI NOĆI SA VOJVODOM

Još dok je bila mlada devojka, Emilija Gvendolin Karington, poznatija kao Mija, zaklela se da nikad neće zaboraviti koliko ju je ponizio arogantni budući vojvoda Vander.

Mnogo godina kasnije, igrom sudbine, Mija neće imati drugog izlaza sem da uceni tog istog Vandera da se oženi njome. Potreban joj je društveni položaj i suprug kako bi dobila starateljstvo nad svojim bratancem. Sa druge strane, ugledni vojvoda od Pindara ima svoje razloge zbog čega pristaje na ovaj neuobičajeni predlog, ne propuštajući da doda još jedan, svoj uslov – provodiće samo četiri noći godišnje sa suprugom. I te četiri samo ako ona bude molila za njih.

Iako Mija planira da posle godinu dana braka vrati Vanderu slobodu, kada se budu probudila osećanja i rasplamsale strasti, lovac će biti uhvaćen u sopstvenu zamku.
Dodaj u listu želja Pogled u knjigu
Srbija: 899,00 DIN  | na sajtu:
719,00 DIN
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE

Komentari čitalaca
Milena Glišović
Upravo sam zavrsila citanje i mogu samo da kazem da je roman predivan! Nista ne moze da ucini da zaboravim na svakodnevne brige od dobre i opustajuce radnje romana! Nadam se da cete nastaviti sa objavljivanjem romana Eloize Dzejms! :)
marija gligorijevic
Knjiga je odlicna pročitala sam je u jednom dahu kao i sve njene prethodne. Moja preporuka da se objavi još neka knjiga od ove spisateljke. Veliki pozdrav.
O AUTORU
ELOIZA DŽEJMS, čije je pravo ime Meri Blaj, rođena ... >>>