KAD KAŽEMO ZBOGOM
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

DŽENI EŠKROFT živi u Brajtonu sa mužem i dvoje dece. Godinama je živela i radila u Australiji i Aziji, i upravo tamo se rodila nepresušna strast prema pričama na egzotičnim mestima. Diplomira na temu iz oblasti istorije i oduvek gaji interesovanje prema prošlosti – naročito je fascinira način na koji neverovatni događaji mogu da preoblikuju život običnih ljudi. Pročitaj više

KAD KAŽEMO ZBOGOM

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02016-8
Format: 145x205 mm
br. str.: 320
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Odustavši od beznadežne potrage za drugim rešenjem, Olivija pristaje na brak sa okrutnim Alisterom Šeldonom, sa kojim napušta Englesku i odlazi u Egipat, njegov dom i zemlju u kojoj je i sama provela detinjstvo. Iako nevoljno stiže u Aleksandriju, tamo pronalazi srecu na iznenađujućim mestima: ponovo je sa svojom sestrom, Klarom, od koje se odavno otuđila, i zaljubljuje se u naočitog konjičkog kapetana Edvarda Bertrama.

Ali onda Klara nestaje sa jedne od najprometnijih ulica u gradu. Oliviji je rečeno da su njenu sestru oteli lopovi kako bi dobili otkupninu, ali ona je uverena da se još nešto krije ispod te price. Rešena da sazna šta se dogodilo, ona sve dublje zalazi u tajanstveno podzemlje uzavrelog grada, stavljajući na kocku svoj život i šansu za budućnost sa Edvardom, jedinim čovekom kog je ikada volela.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar