MLADA I U PEDESETOJ
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Milen Deklo je Parižanka koja je dugi niz godina vodila uspešnu reklamnu agenciju i potpuno bila okrenuta karijeri i porodici. Međutim, nakon razvoda i odluke da proda svoju agenciju, počela je da se bavi pisanjem. Osnovala je blog HappyQuinqua (Srećna pedesetoscentkinja) na kojem čitaocima prenosi svoje utiske i razmišljanja o raznovrsnim temama. Inspiraciju za svoju prvu knjigu Mlada i u pedesetoj pronašla je u događajima koji su posebno uticali na njen život. Ova knjiga je napisana iz perspektive slobodne žene u kasnim pedesetim godinama koja je rešena da pronađe nova interesovanja i da uživa u pronađenoj ljubavi.  Pročitaj više

MLADA I U PEDESETOJ

Oblast:
ISBN: 978-86-10-03382-3
Format: 145x205
br. str.: 272
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,20 DIN
Ušteda: 159,80 DIN

Francuskinje vam otkrivaju da su godine samo apstrakcija

Život je jedan, što je dobar razlog da ih proživimo nekoliko!

Da li ste već u životnom dobu kada ste rešile najvažnije aspekte života – karijeru i porodicu? Sada je vreme da se okrenete sebi i pronađete sasvim novu energiju, da se usredsredite malo više na trenutak, a malo manje na žurbu. 

Pedesete nisu sredina, nisu čak ni tri četvrtine celokupnog puta. To je čisto stanje uma posle mnogih životnih dostignuća, to je zbir iskustava, to su sveobuhvatnost i vrata koja vode ka ulici punoj svega onoga što još niste probalе. Razlučujući suštinu onoga što znači prelazak u srednje godine, Milen Deklo na humorističan način savetuje svaku ženu koja se susreće s promenom u životu, pogrešnim i pravim izborima, ženu koja preispituje svoj odnos sa partnerom i decom, neguje svoju lepotu, stil i pre svega vitalistički duh.

U dvadesetoj, prvo što se primeti jeste svež ten i zategnuta koža oko očiju. U pedesetoj, šarm i duhovitost postaju važniji, a ljubaznost, vedrina, nežnost, inteligencija i sposobnost da saslušate nekoga odnose prevagu nad nečim „što je samo broj“. Zato prestanite da se obazirete na poglede drugih ljudi i zapamtite – godine postaju stvarne samo kada se upoređuju.

Čitajući duhovitu i poletnu knjigu Mlada i u pedesetoj, naučićete kako da najbolje iskoristite svoje životno iskustvo, ali i da nikad ne prestanete da uživate u malim stvarima – i sve to na francuski način.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar