Vulkan Izdavastvo | Knjiga | USAMLJENI MESEC
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Someja Daud je celo svoje detinjstvo i tinejdžersko doba provela u selidbama. Kao što je slučaj sa mnogim piscima, počela je da piše još u detinjstvu i nikad nije u potpunosti prestala. Ljubav prema knjigama dala joj je podsticaj da dobije diplomu iz engleske književnosti (specijalizujući se za srednjovekovnu i ranu modernu književnost). Tokom master studija radila je kao knjižar na odeljenju književnosti za decu. Odlučna da ostane u školi što je duže moguće, spakovala je torbe 2014. godine i preselila se da bi dobila doktorsku diplomu iz engleske književnosti. Sada priprema disertaciju na temu viktorijanske književnosti. Usamljeni mesec je njen debitantski roman. Pročitaj više

USAMLJENI MESEC

Oblast: Fantastika
ISBN: 978-86-10-03223-9
Format: 145x205
br. str.: 288
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

U zvezdanom sistemu kojim upravlja brutalno Vatečko carstvo, osamnaestogodišnja Amani je sanjalica. Mašta o tome kakav bi život bio pre okupacije i iščekuje znak od Dihje da će jednog dana doživeti avanturu i putovati daleko van njenog izolovanog meseca.

Ali kada je kidnapuju je i krišom odvedu u kraljevsku palatu, ona otkriva da je neverovatno slična okrutnoj princezi Maram. Omražena kod porobljenog naroda, Maram traži neophodnu identičnu zamenu, nekog ko je spreman da se pojavljuje u njeno ime i da umre umesto nje.

Iako joj je ta nova uloga nametnuta, Amani ne može a da ne uživa u lepoti palate i vremenu provedenom sa princezinim verenikom Idrisom. Međutim, blistavi sjaj dvorca krije svet nasilja i straha. Ako želi da ponovo vidi svoju porodicu, mora da imitira princezu do savršenstva – samo jedan pogrešan potez može da bude smrtonosan.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar