MUDAR RODITELJ - SREĆAN PREDŠKOLAC
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Hedvig Montgomeri rođena je 1968. godine u Oslu. Po struci je psiholog i porodični terapeut i ima više od dvadeset godina iskustva u tom poslu. Montgomeri drži seminare pri međunarodnoj organizaciji Famlab, koja se bavi obučavanjem roditelja i staratelja. Učestvovala je u osnivanju prvog udruženja u Norveškoj koje organizuje kolektivne psihološke seanse u preduzećima, a bavila se i kliničkom psihologijom. Njene knjige plod su višedecenijskog istraživanja i iskustva (kako profesionalnog, tako i roditeljskog) i sadrže mnoštvo mudrih saveta koji su pomogli roditeljima širom sveta da postanu još bolji u nimalo lakom zadatku koji je pred njima, a to je odgajanje dece. Pročitaj više

MUDAR RODITELJ - SREĆAN PREDŠKOLAC

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-03215-4
Format: 145x185
br. str.: 240 strana
povez: mek sa klapnama
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN

Uz priručnik Mudar roditelj – srećan predškolac postaćete roditelj kakav ste oduvek želeli da budete!

Predškolski uzrast je doba kada deca dostižu vrhunac radoznalosti. Obrasci koji određuju detetov odnos prema stvarima formiraju se upravo sada. Zato je vaš najvažniji zadatak da doprete do deteta i podelite sa njim njegove doživljaje i iskustva. Dete treba da zna da ste vi njegov pouzdan vodič, da ste uvek smireni i jasni i da znate kako svet funkcioniše.

Zašto uplašena deca ne čuju ništa i ne usvajaju poruke? Na koji način dete kroz igru raste i napreduje? Ukratko – zaboravite na kaznu koja dugoročno slabi odnos između vas i vašeg deteta i pridružite se zabavi ovog čarobnog perioda. Napravite zabavni ritual od svakodnevnih stvari i pretvorite sve u prijatan događaj. Uvek imajte na umu da su za odgajanje srećnog deteta pre svega potrebni ohrabrivanje, vođenje, sigurnost, učenje i ljubav.

Ovo je treća knjiga iz edicije posvećene porodičnom životu i načinu vaspitanja, a pomoći će vam da sagledate potrebe deteta u uzrastu između druge i šeste godine.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar