Vulkan Izdavastvo | Knjiga | PUTOVANJE KROZ SNOVE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

GVENDOLIN VOMAK odrasla je u Hjustonu, glavnom gradu Teksasa. Studirala je pozorišnu umetnost na Univerzitetu Aljaske u Ferbenksu, posle čega se preselila u Kaliforniju, na master-studije pozorišne i filmske režije na Kalifornijskom institutu za umetnost. Živi u Los Anđelesu sa suprugom i sinom. Pročitaj više

PUTOVANJE KROZ SNOVE

Oblast: Avantura
ISBN: 978-86-10-01702-1
Format: 145x205
br. str.: 312
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Ljubavnici koji putuju kroz vreme.
Tim naučnika na pragu neverovatnog otkrića.
Čudotvoran lek koji otkriva drevnu misteriju.

Brajan Pirs je umetnik čije slike oduševljavaju čitav svet. Ipak, njegov uspeh krije tajnu: svako platno inspirisano je neobičnim snom. Čitavog života on se pita da li su njegovi snovi zapravo sećanja, način na koji proživljava tuđe živote.

Linc Džejkobs je genijalna neurogenetičarka, obuzeta istraživanjem procesa nastanka sećanja. Nakon što vidi Brajanovu sliku koja prikazuje njen košmar, ona ga pronalazi, a njihov susret pokreće u Brajanu najintenzivniji san do tada: vizije naučnika koji ginu u eksploziji u laboratoriji.
Klupko misterije počinje da se odmotava, a tragovi vode Brajana i Linc čak do drevnog Egipta. Međutim, neprijatelj iz prikrajka prati svaki njihov pokret i ništa ga neće sprečiti da se pobrine da prošlost ostane prošlost.

„Priča koja će vas oduševiti!“ US Weekly
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar