Vulkan Izdavastvo | Knjiga | NEBESKA DOLINA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Spisateljica i novinarka, Mari Hermanson je prvu knjigu objavila 1986. godine. Uživa jedinstven položaj u savremenoj švedskoj književnosti, a njeni romani su bestseleri u Skandinaviji i više puta su ekranizovani. Živi u Geteborgu, u Švedskoj. Pročitaj više

NEBESKA DOLINA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-02824-9
Format: 145x205
br. str.: 304
povez: broš
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Da li je ovo raj? Ili pakao? 

Nemilosrdno uverljiva i intrigantna misterija koja uvlači čitaoce u mrežu sa dvostrukim dnom. 

Danijel nikada ranije nije dobio pismo od Maksa: njegov brat blizanac sa kojim se godinama nije čuo sada ga moli da ga poseti u Himelštalu, sanatorijumu izgubljenom u srcu švajcarskih Alpa. Razlog zbog kog je Maks tamo ostaje nerazjašnjen, ali prema njegovim rečima, to je mirna luka u kojoj samo srećnici imaju priliku da borave. Pod izgovorom da mora da završi neki veoma važan posao, predlaže Danijelu da se zamene na nekoliko dana.

Kako dani prolaze, a Maks se ne vraća, Danijel shvata da je nasamaren, ali već je prekasno. I dok pokušava da dokaže ko je on zapravo, postaje mu jasno da među tim zidovima nema utočišta, samo košmar. Pred njim se u punom sjaju prikazuju veštački osmesi, neprecizne konture nejasne doktrine, mračni zakoni doline. U Himelštalu, niko nije ono za šta se izdaje.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar