NAIVNA ŽABICA I SEDAM MUDROSTI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

Olivije Klerk rođen je 1961. godine u Ženevi. Živi u Francuskoj od 1986. Poznat je po metaforama pomoću kojih lakše oslikava ideje koje želi da prenese. Autor je brojnih knjiga koje su prevedene na desetine svetskih jezika. Organizator je brojnih konferencija na temu ličnog razvoja i duhovnosti.Jedan je od najčitanijih autora u Francuskoj, a njegov bestseler Naivna žabica i sedam mudrosti postigao je vrtoglav uspeh. Pročitaj više

NAIVNA ŽABICA I SEDAM MUDROSTI

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-02565-1
Format: 145x205
br. str.: 152
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN

Zamislite lonac pun hladne vode u kom bezbrižno pliva jedna žabica. Vatra je naložena ispod lonca i voda se polako zagreva. Žabici je toplo i prijatno i ona nastavlja da pliva. Lagano se navikava na sve topliju vodu. Nije ni svesna opasnosti i zbog toga na kraju završi skuvana. Da ste istu žabicu ubacili u lonac pun vrele vode, refleksno bi iskočila i spasla se.

Ova duhovita knjiga, prevedena na brojne jezike, donosi interesantne priče o biljkama i životinjama, koje na različite načine govore o razvoju svesti i upornosti.

Otvorite širom oči, izoštrite čula, osetite život… Shvatite ovu knjigu kao poziv na buđenje koje je savremenom čoveku neophodno.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar