Vulkan Izdavastvo | Knjiga | Drakul
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

DEJKER STOKERDejker Stoker je autor, sportista i filmski reditelj rođen 1958. godine u Montrealu, i potomak je čuvenog Brema Stokera. Trenutno živi u Južnoj Karolini, a on i njegova supruga brinu o Zadužbini Brema Stokera. Popularan je govornik i često ga pozivaju da održi svoj prepoznatljivi govor Stoker on Stoker, the Mysteries Behind the Writing of Dracula, u kojem prepliće detalje priče o Drakuli sa istorijom porodice Stoker, govori o Bremu Stokeru dok je živeo u Dablinu i Londonu, razdvaja činjenice od fikcije i otkriva istinu o svemu vezanom za Stokera i Drakulu.Dž. D. BARKERDž. D. Barker je autor nekoliko bestselera, finalista izbora za nagradu Bram Stoker, a porede ga sa Stivenom Kingom, Dinom Kuncom i Džonom Solom. Kao dete je želeo da bude pomalo od svega – lekar ... Pročitaj više

Drakul

Oblast: Misterija i horor
ISBN: 978-86-10-02498-2
Format: 145x205 mm
br. str.: 384
povez: bros
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Godina 1868. Dvadesetjednogodišnji Brem Stoker zaključao se u napuštenoj kuli da bi se suočio sa neopisivim zlom. Naoružan samo ogledalima, raspećima, svetom vodicom i pištoljem, moli se da preživi najdužu noć u životu. Očajnički želeći da ostavi zapis o onome čemu prisustvuje, priseća se događaja iz prošlosti.

Sećanja ga vraćaju u detinjstvo, koje je kao bolešljivi dečak često provodio u krevetu, dok se o njemu brinula dadilja, devojka po imenu Elen Kron. Kada se u obližnjem gradu dogodi niz neobičnih smrti, Brem i njegova sestra Matilda primetiće da se Elen čudno ponaša, ali misterija će ostati nerešena jer dadilja iznenada nestaje iz njihovih života. Nakon nekoliko godina, Matilda se vraća sa studija u Parizu kako bi rekla Bremu da je videla Elen i da košmar, za koji su svi verovali da je odavno gotov, tek počinje.

Inspirisana beleškama i tekstovima koje je za sobom ostavio autor bezvremenog klasika, ovo nije samo priča o pravom poreklu Drakule već i o Bremu Stokeru, ali i o zagonetnoj ženi koja ih povezuje.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar