Vulkan Izdavastvo | Knjiga | BEZ MILOSTI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

JUSI ADLER OLSEN rođen je 1950. u Kopenhagenu. Detinjstvo je proveo u bolnici za duševne bolesnike, gde je njegov otac radio kao psihijatar. Studirao je medicinu i sociologiju, kasnije i film, i kao student je otvorio prodavnicu polovnih knjiga, a jedno vreme je radio i kao restaurator starih zgrada, što smatra svojim najlepšim hobijem. Radio je kao urednik u dečjim izdanjima i kao novinar. Oženjen je i živi u Danskoj. Pročitaj više

BEZ MILOSTI

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-00638-4
Format: 145x205
br. str.: 333
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Roman koji je učvrstio reputaciju Jusija Adlera Olsena kao vrhunskog pisca trilera.

Lov je počeo...

Godine 1987, u vikendici na severu Danske, surovo su ubijeni brat i sestra. Policija sumnja da je ubica pripadnik elitne družine iz privatne gimnazije, koju pohađaju deca najbogatijih porodica u zemlji.

Dvadeset godina kasnije, taj slučaj pojavio se na stolu policijskog inspektora Karla Merka, briljantnog detektiva koji vodi Odeljenje Q – odeljenje za nerešene slučajeve.
Kada Merk ponovo otvori slučaj, postaje jasno da nije sve onako kako na prvi pogled izgleda. Istraga će ga odvesti do Kimi, žene koja živi na ulici i krade da bi preživela, i koja je majstorski uvežbala skrivanje od policije. Međutim, nisu policajci sada jedini koji su joj za petama, jer ona čuva tajne zbog kojih bi neki moćnici ubili da ih sačuvaju...  kao i tajnu zbog koje će se sve promeniti.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar