Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ZVEZDA PADALICA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

STEFANI KLIFORD je dobitnica prestižne nagrade za novinarstvo Loeb, za rad u Njujork tajmsu, gde je pisala kolumne za oblast ekonomije, poslovanja i medija. Trenutno je reporter za gradsku oblast Njujorka, a izveštava i iz federalnih i okružnih sudova. Odrasla je u Sijetlu i diplomirala na Harvardu. Živi u Bruklinu sa mužem i sinom. Zvezda padalica je njena prva knjiga. Pročitaj više

ZVEZDA PADALICA

Oblast: Čiklit
ISBN: 978-86-10-01755-7
br. str.: 312
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Čekala sam da umesto svog života dobijem neki drugi, zanimljiviji. Čekala sam da dobijem novac, da budem priznata i prihvaćena na društvenoj sceni, zamišljajući buduću sebe kao svoje lice na nekim tuđim telima, u tuđim haljinama, na tuđim zabavama.

Ivlin se već dugo oseća kao autsajder u svom privilegovanom okruženju i umorna je od života u senci visokog društva Menhetna. Kada dobije priliku da radi za elitnu društvenu mrežu, neku vrstu Fejsbuka za multimilionere, hrabro će zakoračiti u glamurozni svet snobova i otvoriti zlatni kavez maminih i tatinih mezimaca iz najskupljih škola. Uskoro će ploviti obećanom zemljom mondenskih letnjikovaca, kantri klubova i zabava zatvorenog tipa, opijena bogatstvom i uticajem najmoćnijih ljudi Njujorka. Ipak, takav život ima svoju cenu i neće joj biti potrebno mnogo vremena da shvati da mora mnogo toga da žrtvuje kako bi ostala na vrhu hijerarhije. Sada kad je stigla toliko daleko, da li će biti spremna da rizikuje i svoju dušu?

Prepuna ambicije i želje za dokazivanjem, ovo je priča o identitetu i porazu i o tome kako nekad moramo sve da izgubimo kako bismo ponovo pronašli sebe.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar