Vulkan Izdavastvo | Knjiga | NA KOLENIMA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

MATS OLSON rođen je 1949. godine i jedan je od najpoznatijih švedskih novinara. Bavio se sportskom hronikom, muzičkom kritikom, dopisništvom, a trenutno živi u Njujorku. Takođe, dobio je nekoliko nagrada za svoj rad, uključujući i Veliku nagradu za novinarstvo 2002. godine. Pročitaj više

NA KOLENIMA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01785-4
br. str.: 400
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
AKCIJA: 499,00 DIN Ušteda: 400,00 DIN

HARI SVENSON JE TO POTPUNO DRUGAČIJE ZAMIŠLJAO.

Ovaj sada bivši reporter stokholmskih novina sanja o tome da otvori restoran i ima pomalo neobične sklonosti. Preko interneta ugovara sastanak sa Ulrikom, zavodljivom devojkom koju zapravo ne poznaje. Ipak, te noći se među njima ništa nije dogodilo jer se ona u poslednjem trenutku predomislila, a siroti Hari umesto seksa dobija povređen ego i slomljen nos. Po povratku u hotel, sa nespretno zalečenom povredom, u susednoj sobi otkriva poznatog bluz pevača Tomija Sandela kako spava u alkoholisanom stanju, dok pored njega leži telo mrtve žene. Policija ne može da razreši slučaj, ali jedno je sigurno – muzičar nije ubica.

Kada se nešto kasnije susretne sa još jednim sličnim slučajem,Hari je siguran da imaju posla sa serijskim ubicom… koji neodoljivo podseća na njega.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar