PRIČA SE O NAMA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

KEROLIN BRAUN je autorka bestselera Njujork tajmsa, Pablišers viklija i Volstrit žurnala. Napisala je više od sedamdeset knjiga, a uglavnom obrađuje romantične i ljubavne teme. Živi u Oklahomi sa suprugom koji je profesor engleskog jezika u penziji i pisac. Imaju troje dece i dovoljno unučića da nikada ne izgube mladalački duh. Pročitaj više

PRIČA SE O NAMA

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02176-9
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 264
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Tajne, tajne... Žene ih najčešće otkrivaju u trenucima kada su same, u privatnosti četiri zida. Ali ponekad se desi da šapatom izgovorene reči dođu do pogrešne osobe i zauvek joj promene život.

Upravo to se dogodilo Trudi Vilijams: sasvim slučajno je saznala da je muž vara na sve strane. Kao da to nije dovoljno, njena ćerka prolazi kroz buntovničku fazu, a bolesna majka je u staračkom domu. Poslednje što joj je trebalo jeste da od tetke nasledi trošnu kuću i u njoj ništa drugo osim gomile uspomena i slomljenih džidža-bidža. Sada još treba i da je renovira, ali u tom poduhvatu ipak neće biti usamljena. Bili Li Taker, komšija i pomalo neobičan lik, zaljubljen u Trudi otkad zna za sebe, nije ni sanjao da će imati priliku da opet bude pored nje. Dok stara kuća poprima novo ruho, Trudi i Bilija će sačekati romantično iznenađenje i oživeti u njima osećanja za koja su se plašili da su ih zauvek izgubili. 
Miljana Stojilković
Na jedinstven način nam donosi priču o najbitnijoj stvari, pronalaženju sebe. Uživala sam u ovoj knjizi!
Dodajte svoj komentar