Vulkan Izdavastvo | Knjiga | POD BUDNIM OKOM
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

BARI AJZLER proveo je tri godine na tajnom položaju u CIA, potom radio kao advokat čija su specijalnost sporovi vezani za tehnologiju i kao startap direktor u Silikonskoj dolini i Japanu, a usput je dobio i crni pojas u džudou Njegovi bestseleri dobili su brojne nagrade i prevedeni su na skoro dvadeset jezika. Ajzler živi u zalivskoj oblasti San Franciska, i kada ne radi na romanima, piše blog o građanskim slobodama i pravnim temama. Pročitaj više

POD BUDNIM OKOM

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-02074-8
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Ako volite priče o špijunima, obaveštajnim službama, plaćenim ubicama, političkim intrigama i hakerskim aferama, onda je roman Barija Ajzlera, čoveka koji je proveo tri godine na tajnom položaju u CIA, pravi izbor za vas.

Teodor Anders, direktor NSA ima samo jedan cilj – da prati svaki telefonski poziv i svako iskucano slovo na internetu. On zna da je apsolutni nadzor jedini način da Amerika ostane bezbedna.

Evelin Galager ne mari mnogo za to. Nikad ne postavlja pitanja i samo želi da mirno upravlja NSA sistemom kamera i tehnikom za identifikaciju likova, da bi mogla da priušti svom sinu privatnu školu. Ali kada otkrije postojanje programskog koda Božje oko i poveže ga sa misterioznom smrću niza novinara i uzbunjivača, njene sumnje privlače pažnju opasnih ljudi. 

U složenoj igri političkih ucena, provokacija terorista i intriga Bele kuće, vodi se svetski rat – rat između onih koji žele da sačuvaju najveće državne tajne i onih koji su odlučni da ih po svaku cenu razotkriju. Rat u kom će Evelin biti potrebne sve njene špijunske veštine i zdrav razum da preživi, jer direktor ima ultimativnu prednost: Božje oko.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar