Vulkan Izdavastvo | Knjiga | NEBO JE ZVALO MOJE IME
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

TEREZA ČANG rođena je u porodici vidovnjaka i medijuma. Otkako je na Kraljevom koledžu u Kembridžu stekla master diplomu iz teologije i engleskog jezika, posvetila je život izučavanju neobjašnjivog i pisanju knjiga kojima podiže duhovnu svest o natprirodnom potencijalu u nama i svetu oko nas, kao i o mogućnosti postojanja zagrobnog života. Sve njene knjige postale su bestseleri i prevedene su na dvadeset pet jezika. Pročitaj više

NEBO JE ZVALO MOJE IME

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-02228-5
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Zamislite ovu knjigu kao duhovni poziv koji će vas povezati s delom nebesa u vašem srcu. Možda čeznete da negde pripadate, jer ste oduvek osećali da ste pomalo van ovog sveta. Možda duboko žalite zbog gubitka voljene osobe, ili posla, možda ste se izborili s traumatičnim raspadom veze. Možda pokušavate da izađete na kraj sa stresom, zavisnošću, depresijom, nedostatkom samopoštovanja. Možda i nemate nikakve probleme – samo ste stigli do trenutka kada želite da saznate dublji smisao svega.

Ova knjiga ne govori samo o čudesnim trenucima, ili onima koji su toliko neobični da nema nikakve sumnje da su nebesa progovorila, jasno i glasno. Reč je i o manje očiglednim načinima na koje nam nebesa mogu došapnuti nešto kad se osećamo neshvaćeno, nevoljeno i usamljeno. Otvorite um i srce i to će vam pomoći da shvatite da vas nebesa dozivaju neprekidno i neprimetno. Dozivaju vas i sada, dok čitate ove reči.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar