Vulkan Izdavastvo | Knjiga | DŽENTLMEN
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

FOREST LEO je rođen 1990. godine u jednoj brvnari na Aljasci, gde je i proveo detinjstvo. Dok je živeo u Njujorku, radio je kao stolar, fotograf i u kancelariji sa „boksovima“. Trenutno živi u Los Anđelesu, gde je radio za lanac apoteka, ali samo jedan dan. Piše priče, dramske tekstove i još ponešto.  Pročitaj više

DŽENTLMEN

Oblast: Avantura
ISBN: 978-86-10-02209-4
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 264
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Kada Lajonel Sevidž, slavni pesnik viktorijanskog Londona, usled rasipništva ostane bez prebijene pare, odlučuje da se oženi prelepom i bogatom Vivijen Lankaster zbog njenog novca. Međutim, zato što je u brak ušao iz koristi, a ne iz ljubavi, Sevidž više ne može da piše. Jer pesnici treba da sanjare i plešu na mesečini i beznadežno vole!

U trenutku rastrojstva, slučajno sreće đavola – ljubaznog džentlmena koji se pojavljuje na jednoj od zabava koje Sevidž prezire. Krajnje neobična situacija prerasta u iznenađujuće prijatan razgovor o poeziji, prijateljstvu i braku. Ali kada je zabava gotova, Vivijen nestaje, a pesnik sa užasom otkriva da je sasvim slučajno prodao suprugu mračnom gospodaru. Najednom ponovo zaljubljen u Vivijen, kreće u spasilačku misiju kako bi je vratio iz pakla, zajedno sa družinom neobičnih pomagača.

„Urnebesno duhovita i originalna knjiga koja garantuje sjajnu zabavu!“ – Washington Post
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar