Vulkan Izdavastvo | Knjiga | TED govori
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Kris Anderson je urednik TED-a, neprofitne organizacije posvećene razmeni dragocenih ideja prevashodno putem TED govora koji su besplatno dostupni globalnoj publici. Kris Anderson rođen je u odsečenom selu u Pakistanu 1957. godine. Detinjstvo je proveo u Indiji, Pakistanu i Avganistanu gde su njegovi roditelji radili kao lekari misionari. U ranom uzdrastu pohađao je američku školi na Himalajima. Pročitaj više

TED govori

Oblast: Praktični priručnici
ISBN: 978-86-10-01765-6
Format: 145x205
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Život brzo prolazi. Ideje i nadahnuća ostaju.

Ideje su nam danas potrebne više nego ikada. One koje mogu rešiti naše najteže probleme često ostaju nevidljive, jer sjajnim ljudima u čijim umovima postoje nedostaje samopouzdanja ili znanja kako da ih efikasno podele s drugima.
Od kada je pre više od deset godina preuzeo TED, Kris Anderson otkrio nam je čudo moćnog javnog nastupa. Ako se održi kako treba, govor može naelektrisati prostoriju i promeniti publiku širom sveta. Ako se održi kako treba, govor je mnogo moćniji od svake reči u pisanom obliku. U doba kada prava ideja predstavljena na pravi način može preleteti preko sveta brzinom svetlosti, ovo drevno umeće ima globalni domašaj. Stare logorske vatre potpalile su novu vrstu plamena koji se širi od uma do uma, od ekrana do ekrana: plamen ideja čije je vreme došlo.

„Niko na svetu ne poznaje umeće i nauku javnog govora bolje od Krisa Andersona.“
Elizabet Gilbert, autorka bestselera Jedi, moli, voli

„Poslastica za sve fanove TED govora širom sveta.“ Publishers Weekly
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar