Vulkan Izdavastvo | Knjiga | DANSKI RECEPT ZA SREĆNO DETE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DŽESIKA DŽOEL ALEKSANDER je stručnjak za odgajanje dece, novinarka, predavač, i kulturolog. Njeni tekstovi pojavljivali su se u TIME, Salon, The NY Times, Vanity Fair, Huffington post. Džesika govori četiri jezika i živi sa svojim Dancem i dvoje srećne dece, koju odgaja na danski način.IBEN DISING SANDAL je stručnjak za odgajanje dece, predavač i narativni psihoterapeut. Njeni tekstovi pojavljivali su se u Vanity Fair, Huffington post i u gotovo svim dnevnim novinama u Danskoj. Ima više od 20 godina iskustva u pedagogiji i obrazovanju. Obišla je ceo svet pomažući ljudima da pronađu izlaz iz teških porodičnih situacija. Pročitaj više

DANSKI RECEPT ZA SREĆNO DETE

Oblast: Praktični priručnici
ISBN: 978-86-10-02123-3
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 200
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
Daleka Danska već četrdeset godina dominira na spisku zemalja u kojima žive najsrećniji ljudi, dok tajni supstrat njihove sreće još nije otkriven. Ipak, autori ove knjige tvrde da najzad imaju rešenje u rukama: tajna danske sreće je u tome što roditelji odgajaju decu da budu puna samopouzdanja, društvena, ispunjena – i, naravno, srećna.

Pitate se kako? Na stranicama ove knjige pronaći ćete raznolike i originalne savete kako da:

- ohrabrite slobodnu igru
- podstičete autentičnost i samopouzdanje
- negujete empatiju
- ističete timski duh
- slavite zajedništvo.

Sa mnogo praktičnih rešenja problema i inspirativnih primera, knjiga Danski recept za srećno dete pomogla je roditeljima širom sveta da, bez obzira na kulturu i životni stil, podignu srećnu, odlično prilagođenu decu.


Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar