Vulkan Izdavastvo | Knjiga | U SRCU URAGANA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

Dorotea Benton Frenk, pisac bestselera, rođena je 1951. godine na Salivanovom ostrvu u Južnoj Karolini, SAD. Iz ljubavi prema odeći i modi upisala je Modni institut u Atlanti, gde je diplomirala 1972. godine. Kasnije je počela da se bavi volonterskim radom, organizovala je događaje prikupljanja sredstava za razne nevladine organizacije u Njujorku. Svoj prvi roman, Sullivan's Island, objavila je 2000. godine i on je odmah postao hit, dospevši na listu bestselera Njujork tajmsa, a prodat je u preko milion primeraka i preveden na više od deset jezika. Pročitaj više

U SRCU URAGANA

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-01632-1
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 296
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Žene koje žive od ljubavi i za ljubav. Burno putovanje puno čežnje, razočaranja, pa konačno i sreće, koja se tešto dostiže.

Tri generacije žena. Svaka ima svoje tajne, svoje brige. Mejzi Pringl, sa svojih osamdeset godina, predstavlja odlučnog poglavara ove porodice. Njena ćerka, Liz, u problemima je sa kojima se susreću mnoge žene srednjih godina, a njen zahtevni posao dodatno joj zadaje muke. Njena prelepa ćerka, Ešli, u svojim dvadesetim godinama sanjari o budućnosti koja se ostalima čini nedostižnom.

Ešline ambicije pokreću vrtlog problema, a u pomoć joj pritiču majka Liz i baka Mejzi. Klejton, Lizin muž, zauzet je svojim brigama i zapostavlja svoju lepu ćerku, ali sada kad joj je njegova očinska ljubav potrebnija više nego ikada, da li će joj se naći?

Oluja nadolazi, a one se moraju suočiti jedna sa drugom i saznati istinu... o sebi.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar