Vulkan Izdavastvo | Knjiga | DIJETA 8 NEDELJA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DR MAJKL MOZLI je studirao medicinu pri Kraljevskoj bolnici u Londonu. Nakon diplomiranja zaposlio se na Bi-Bi-Siju, gde se bavio emisijama o nauci, bio je izvršni producent, a u poslednje vreme i poznati TV voditelj. Dobio je više televizijskih nagrada, a Britansko medicinsko društvo proglasilo ga je za medicinskog novinara godine. Oženjen je i ima četvoro dece, od kojih jedno studira medicinu. Pročitaj više

DIJETA 8 NEDELJA

Oblast: Priručnici i vodiči
ISBN: 978-86-10-01910-0
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 224
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Proslavljeni autor i stručnjak dr Mozli piše o najvećem zdravstvenom problemu našeg vremena i o tome kako ga je moguće rešiti za samo osam nedelja, kroz inovativan pristup i revolucionarne metode koje nudi u ovoj knjizi. 

Milioni ljudi imaju visok šećer u krvi – a mnogi od nas to ni ne znaju. Možda ste često žedni, ili često morate da mokrite. Možda vam ogrebotine sporo zarastaju ili ste neuobičajeno umorni. Ili, što je mnogo verovatnije, uopšte nemate nikakve simptome. A ipak, povišen šećer u krvi je veoma loša vest. Raste sve više sa starenjem, dovodi do dijabetesa tip 2 i povećava rizik od srčanih oboljenja i moždanog udara.

Ovo je knjiga o šećeru u krvi. Govori o epidemiji dijabetesa tip 2 koja se poslednjih godina širi svetom. Takođe govori o podmuklom rastu šećera u krvi koji prethodi dijabetesu tip 2 – stanju koje se naziva i predijabetes. To je poziv na buđenje. Upozorenje.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar