Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Vesti

24.
Jul
2024
Vesti
Misterija ispunjena zlokobnom atmosferom „Kralj planine“ ljubitelje skandinavskih trilera ostaviće bez daha. Andeš de la Mote debitovao je 2010. godine, kada je osvojio Nagradu za prvu knjigu Švedske akademije. 
23.
Jul
2024
Vesti
Iz pera Emiko Džin stigla je nova ljubavna priča – nastavak romana „Tokio, zauvek“, koji je osvojio društvene platforme i vinuo se sam vrh najprodavanijih knjiga na listi „Njujork tajmsa“
23.
Jul
2024
Vesti
Debitantski roman Karli Voker nije običan ljubavni roman – ovo je oda romantičnoj komediji. Sa svojim simpatičnim likovima i duhovitim dijalozima, ova očaravajuća avantura idealno je štivo za sve ljubitelje praznične atmosfere i uzbudljivih obrta.
23.
Jul
2024
Vesti
Debitantski roman prepun optimizma Kler Aleksander je neodoljiva emotivna priča o životu jedne sasvim obične neobične žene koja godinama nije napuštala svoj dom.
22.
Jul
2024
Vesti
Majstorski, precizno i snažno dirljivo švedska spisateljica prikazuje pojedinca koji, dok čita svoje stare dnevnike i razmišlja o izborima koje je napravio u životu, počinje da sagledava sebe, osobu koja je postao i kakva je mogao biti.
18.
Jul
2024
Vesti
Knjiga Zakon ogledala dostupna je na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.
17.
Jul
2024
Vesti
Roman koji će vas podsetiti na svu lepotu ponovnog rođenja nakon oluje Meredit, sama uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs.
16.
Jul
2024
Vesti
U samom vrhu svetski poznatih triler majstora, sposobnih da čitaoca uvuku u radnju svog dela do te mere da knjigu ne može da „ispusti iz ruku“, nalazi se bestseler pisac Stiv Kavana, čiji je izvanredni krimi-roman Pedeset-pedeset nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo.
16.
Jul
2024
Vesti
Prevara – roman u kom su vešto isprepletani elementi trilera, komedije i ljubavnog zapleta uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.
16.
Jul
2024
Vesti
Za više informacija o najnovijim svetskim bestselerima posetite sajt vulkani.rs!
15.
Jul
2024
Vesti
Iz pera Emiko Džin stiže nam nova ljubavna priča – nastavak romana Tokio, zauvek, koji je osvojio društvene platforme i vinuo se u sam vrh najprodavanijih knjiga na listi Njujork tajmsa. Tokio, svi moji snovi vratiće nas na pravo carsko venčanje, jer ljubav je u vazduhu!
11.
Jul
2024
Vesti
Skandinavske i svetske bestselere potražite na sajtu vulkani.rs!
10.
Jul
2024
Vesti
Nova knjiga proslavljenog putopisca Dušana Miklje „Galerija: Zatvoreno zbog popisa“ će vas navesti na to da se zapitate kako bi izgledao vaš život kada biste odlučili da ga predstavite kroz slikarska platna.
10.
Jul
2024
Vesti
U srcu svakog čoveka leži duboka fascinacija pravdom i istinom. Ova ljudska potreba pronalazi svoj odraz u mnogim umetničkim delima, a jedno takvo književno ostvarenje je vrhunski triler „Pedeset-pedeset“ Stiva Kavane.
10.
Jul
2024
Vesti
Magazin „People“ ističe da je kraljica romansi i ovoga puta briljirala, dok autorka Džulija Kvin navodi da Eloiza Džejms piše sa očaravajućom kombinacijom šarma, stila i gracioznosti, uz koje čitaoci uzdišu i osmehuju se.
09.
Jul
2024
Vesti
Knjiga iz pera novinarke Kerolajn Salivan „Tejlor: Iz ere u eru“, sa zadivljujućim fotografijama koje pokrivaju karijeru pop ikonе Tejlor Svift, najkompletniji je portret jedne od najpopularnijih umetnica na planeti.
08.
Jul
2024
Vesti
Uronite u romane koji će novim mirisima i bojama ispuniti toplinu dugih letnjih dana. Uživajte u najuzbudljivijim pričama kao u mirisu jutarnje rose, prve kafe na terasi ili zracima kasnopopodnevnog sunca.
05.
Jul
2024
Vesti
Fanove najpopularnijeg pisca horora Stivena Kinga obradovaće vest da će se u izdanju Vulkan izdavaštva u prodaji uskoro naći trilogija neprikosnovenog kralja žanra – „Gvendi“. King se vraća u mistični gradić sa svojim dobrim prijateljem, nagrađivanim piscem horora Ričardom Čizmarom, i donosi nam pravi kovčeg sa blagom.
05.
Jul
2024
Vesti
Priča inspirisana bajkom smeštena je u regentski period i savršena je za ljubitelje popularne serije „Bridžerton“. Magazin „People“ ističe da je kraljica romansi i ovoga puta briljirala, dok autorka Džulija Kvin navodi da Eloiza Džejms piše sa očaravajućom kombinacijom šarma, stila i gracioznosti, uz koje čitaoci uzdišu i osmehuju se.
04.
Jul
2024
Vesti
Vulkan izdavaštvo će uskoro objaviti neodoljivu biografiju koja priča priču o tome kako je jedna od najvećih pop ikona od odrastanja na farmi jelki dospela do rasprodatih arena širom sveta.