Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Odabrana dela domaćih autora na specijalnoj ponudi: Izaberi 3, plati 2 knjige

6.
11.
2023.

Do 16. novembra na sajtu vulkani.rs

Najčitanije knjige domaćih autora potražite putem sajta vulkani.rs i iskoristite neodoljivu ponudu – izaberite tri knjige iz Vulkanove ponude i najjeftiniju platite samo jedan dinar.

Odabrani domaći klasici iz Vulkanovog opusa vanvremenskih ostvarenja i popularni romani nagrađivanih autora današnjice za sve ljubitelje srpske književnosti biće na specijalnoj onlajn-akciji do 16. novembra.

Naslove obuhvaćene akcijom potražite putem linka.

Nenadmašni klasici srpske književnosti nastali iz pera Ive Andrića Travnička hronika i Na Drini ćuprija prikazuju nam pozornicu na kojoj se istorija rašila otkrivajući svoje naličje i pletući bezbroj priča o ljudima i njihovim sudbinama.

Rastko Petrović je prvi naš pisac koji se nije libio da prikaže kako je zaista izgledalo povlačenje srpskog naroda preko Albanije u romanu Dan šesti, govoreći i o svemu onome što život jeste i o svim njegovim mogućnostima da se preobrazi, o istorijskom rađanju sveta i ljubavi i jedinoj njenoj svrsi – da čovek bude.

Druga knjiga Seoba i danas predstavlja jedno od najznačajnijih dela Miloša Crnjanskog i srpske književnosti XX veka. Crnjanski je priču o seobi Srba iz Austrije u Rusiju ispričao prikazujući život četvorice braće Isakoviča, ali je pritom osvetlio portrete raznolikih likova i slika koje su obeležile srpsku i svetsku istoriju.

Naš najznačajniji putopisac Dušan Miklja je na stranicama romana Životi za iznajmljivanje ispripovedao istinitu priču u kojoj će se pronaći svi oni koji su bar jednom u životu bili spremni da sve što imaju daju za gram apsolutne slobode.

Kao što je autentičnim interpretacijama udahnuo potpuno nove boje i tonove najlepšim pesmama s jugoslovenskih prostora, slovenački kantautor Zoran Predin je na stranicama knjige Glavom kroz zid sagledao našu stvarnost iz različitih uglova i podsetio nas da možemo ostati dosledni sebi.

Neli Ivana Tokina je priča o najvećoj ljubavi na svetu. Nakon susreta sa Neli, setićete se velikih istina i velikih laži, osetićete slast i gorčinu života.

Priča u romanu Vakuum Jovane Dišić ispisana je tako da postaje priča svakog čitaoca, jer pokreće univerzalne teme traganja za identitetom, zaglavljenosti pojedinca u savremenom društvu i međuljudskih odnosa.

Na sajtu vulkani.rs pronaći ćete i neprolazna dela Miroslava Krleže, Rastka Petrovića, Bore Stankovića, kao i nagrađivane romane savremenih pisaca – Filipa Grbića, Gordane Kuić, Miloša Latinovića...

Obogatite svoju biblioteku najznačajnijim i najčitanijim delima domaće književnosti kupovinom putem sajta Vulkan izdavaštva.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 6. do 16. novembra samo na sajtu vulkani.rs.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Potrebno je da odaberete tri naslova kako biste kupovinom dve knjige ostvarili pravo da treću dobijete za jedan dinar.