Pretraži sajt

Sedam dana do Vulkanovog sajma knjiga – dani sjajnih popusta na pomolu!

7.
10.
2023.

Vulkan predstavlja najveće hitove strane i domaće književnosti

Ne propustite erupciju najboljih knjiga i fantastičnih popusta! Pripremite spisak – odbrojavanje je počelo!

Četvrti Vulkanov sajam knjiga počinje u subotu, 14. oktobra, i trajaće do nedelje, 22. oktobra, u knjižarama Vulkan širom Srbije i na dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs. Tradicionalno, Vulkan izdavaštvo će ljubiteljima pisane reči tokom ove manifestacije predstaviti značajan broj novih književnih ostvarenja po promotivnim cenama, a već popularne naslove po izuzetno pristupačnim sajamskim cenama.

Vulkanov sajam knjiga obeležiće erupcija popusta, do čak 70% na odabrane naslove. Sjajnu pogodnost za onlajn-kupovinu putem sajta vulkani.rs predstavlja i besplatna dostava za sve porudžbine na teritoriji Srbije.

I ovoga puta pripremili smo sjajne naslove za ljubitelje psiholoških trilera. Izdvajamo briljantni roman nemačkog majstora neizvesnosti Sebastijana Ficeka – Kradljivac duša, koji će ljubitelje napetog štiva povesti na šokantno putovanje u dubine ljudske psihe. Novi roman Ešli Odrejn Šaputanja je prava senzacija u žanru psihološke drame. Autorka bestselera Instinkt nam i ovoga puta otvara tamne hodnike porodičnih odnosa i u emotivnom rolerkosteru otkriva sve izazove majčinstva. Preporučujemo i bestseler Njujork tajmsa Kako ubijaju dobre devojke autorke Holi Džekson, prvi deo fascinantne trilogije koja je prodata u milionima primeraka, a po kojoj BBC priprema televizijsku adaptaciju. Ova misteriozna priča ovenčana je britanskom Nacionalnom književnom nagradom 2020. godine.

Nepopravljivi romantici imaju priliku da uživaju u novoj uzbudljivoj ljubavnoj priči Džasmin Gilori – Prosidba, na čijim će stranicama saznati šta se desi kada se javna prosidba ne pretvori u srećan kraj, zahvaljujući ženi koja zna kako da ga stvori sama. Sa Vulkanovim sajmom knjiga dolazi i novi roman britanske spisateljice Džodžo Mojes. U tuđim cipelama je savršena knjiga za sve koji vole emotivne priče o neverovatnoj snazi ženskog prijateljstva.

Radost naših najmlađih čitalaca uvek nam je prioritet kada je reč o odabiru dečjih izdanja, stoga im i ovom prilikom posvećujemo posebnu pažnju, i to bogatom ponudom fantastično ilustrovanih edukativnih knjiga, slikovnica, enciklopedija, omiljenih romana, mozgalica, bojanki, knjiga sa teksturama i zabavnim aktivnostima, koje možete nabaviti po specijalnim sajamskim cenama.

Za decu uzrasta do tri godine izdvajamo fantastičnu Britaniku: Bebinu prvu enciklopediju, koja je savršen temelj za izgradnju istraživačkog duha i afirmacije za celoživotnim učenjem. Dečji roman Avanture malog Džerija: Operacija blatnjavo čudovište donosi priče iz detinjstva najvoljenijeg miša na svetu, Džeronima Stiltona, a Mala vrednica, nova knjiga nastala iz mašte autorke Nikole Kinir, još jedna je inspirativna i poučna priča o dobroti i prijateljstvu, koja će mališanima postati omiljena slikovnica. Jedinstvena junakinja serijala iz pera Pedra Manjasa u novoj avanturi Ana Kadabra: Tragom šljokica će nasmejati male ljubitelje magije, a Naopaka rođendanska žurka, nova knjiga iz serijala Jednorograd Ane Punset, oduševiće najmlađe ljubitelje jednoroga. Zavirite u svet neobičnih junaka i pridružite im se u divnim avanturama u knjizi Najlepše priče za slatke snove francuske spisateljice Karin-Mari Amio. Otkrijte kakvo je to blago pronašao mali beli zec i čega se plaši hrabri mačak.

U okviru Vulkanovog sajma knjiga biće organizovano i druženje sa domaćim autorima.

Poštovaoci dela jednog od najznačajnijih savremenih putopisaca Dušana Miklje imaće priliku da sa autorom preispitaju mnoge paradokse naše civilizacije o kojima govori u svom novom romanu Istraga o neprilagođenima, 18. oktobra, od 19 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj broj 2.

Sa najmlađim čitaocima družiće se proslavljeni glumac i pisac Nikola Đuričko, 17. oktobra od 11 sati, takođe u knjižari Vulkan u Sremskoj.

Iskoristite priliku da obradujete sebe ili vama drage osobe omiljenim knjigama Vulkan izdavaštva po najpristupačnijim sajamskim cenama.