Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Dan Isidore Mun

18.
2.
2023.

Omiljena junakinja svetski poznatog serijala

Danas se u knjižarama i bibliotekama širom Velike Britanije proslavlja Dan Isidore Mun. Vulkančić se pridružuje magičnoj zabavi podsećanjem na divne priče Harijet Mankaster, koje su nas upoznale sa bajkovitim junacima i neverovatnim mestima.

Isidora Mun nas je svojom posebnošću i vedrinom naučila mnogim tajnama detinjstva. Njena mama je vila, njen tata je vampir, a ona je i jedno i drugo. Voli noć, slepe miševe i svoju crnu baletsku suknjicu, ali voli i sunčevu svetlost, svoj magični štapić i Ružičastog Zeca.

U svetu punom crno-belih podela i suprotnosti, kako je biti neko ko nije napravljen po takvom kalupu? Serijal knjiga o Isidori Mun otkriva nam sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvi jesmo. Iako ponekad deluje zbunjujuće, Isidora shvata da pripadanje različitim svetovima može biti i te kako zabavno.

Duhoviti i zabavni serijal o Isidori Mun, za decu uzrasta od pet do sedam godina, jedan je od najprodavanijih i najprevođenijih. Širom sveta prodato je više od tri miliona knjiga Harijet Mankaster, a njene neobične avanture prevedene su na 30 jezika.

Vulkančić je najmlađim čitaocima u Srbiji učinio dostupnim ovaj fantastični serijal, koji čine sledeći naslovi: Isidora Mun kreće u školu, Isidora Mun ide na kampovanje, Isidora Mun slavi rođendan, Isidora Mun ide na balet, Isidora Mun upada u nevolju, Isidora Mun ide u luna-park, Isidora Mun ide na ekskurziju, Isidora Mun izvodi zimske čarolije, Isidora Mun ide na spavanjac kod drugarice, Isidora Mun i magične aktivnosti, Isidora Mun ide na letovanje, Isidora Mun ide na vampirski bal, Isidora Mun upoznaje zubić vilu, Isidora Mun ima magične boginje, Isidora Mun ide na venčanje i Isidora Mun i zvezda padalica.

Ako želite da budete poput Isidore Mun, uplovite u svet vila i vampira uz knjigu sa aktivnostima Isidora Mun: Knjiga puna igara i zabave! Rešavajte zabavne zadatke, čarobne mozgalice i magične zagonetke. Uz mnoštvo ideja i fantastičnih saveta, bilo da se zabavljate sami ili sa porodicom, glavna junakinja vas vodi u avanturu prepunu zanimljivih aktivnosti uz koje ćete mnogo toga naučiti.

U svetu vila i nestašnih veštica nema mesta dosadi!

Knjige pune neponovljivih vragolija, čarobnih ilustracija i simpatičnih junaka dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.