Pretraži sajt

Potpisivanje Bojana Jokanovića na Sajmu knjiga

28.
10.
2022.

Na štandu Vulkančića u Hali 1 na Beogradskom sajmu, mališani i njihovi roditelji biće u prilici da se upoznaju i druže sa popularnim dečjim piscem Bojanom Jokanovićem, koji će svoje knjige potpisivati u subotu, 29. oktobra, od 17 do 18 sati.

Jokanović je za najmlađu publiku pripremio devet naslova.

Tri knjige iz serijala 100 Sizifovih pravopisnih pravila, sa duhovito ilustrovanim pravopisnim greškama, pomoći će deci da reše mnogo jezičkih nedoumica, a uz edukativne karte iz edicije Učim i igram se - Sizifova pravopisna pravila naučiće neka od osnovnih pravopisnih pravila na zabavan i jednostavan način, kroz igru.

Sizifova azbuka: Bojanka sadrži trideset autorovih zabavnih crteža. Naučite da prepoznajete i pišete slova azbuke, kako štampana, tako i pisana, i sve to dok bojite crteže koji su u vezi sa datim slovom.

Knjiga Neće grom u koprive na šaljiv i duhovit način slikovito predstavlja fraze i ustaljene izraze u srpskom jeziku koje koristimo u svakodnevnom govoru. Prepoznatljiv stil, sjajna igra rečima i obilje humora imaju za cilj da na zabavan način prikažu deo kulturnog nasleđa našeg naroda.

Ilustrovani bonton za najmlađe upoznaće decu sa nekim od osnovnih pravila lepog ponašanja koja je, u već prepoznatljivom humorističkom stilu, ilustrovao Jokanović. Osim što će ih nasmejati, jedinstvene ilustracije deci će pomoći da spoznaju koje je ponašanje lepo, a koje ne, te ih naučiti kako da postupaju u različitim situacijama sa kojima se susreću svakodnevno.

Očekujemo vas u subotu, 29. oktobra, od 17 sati u Hali 1 na štandu Vulkančića.