Pretraži sajt

Aktuelnosti

23.
Jul
2021
Aktuelnosti
Vulkančić ne prestaje ovog leta da priprema iznenađenja za svoje najmlađe čitaoce. Od 23. do 29. jula samo na sajtu www.vulkancic.rs odabrane knjige za decu su na sniženju od 35%! Obradujte svoje mališane knjigom, učinite im leto čarobnim i omogućite da uživaju u avanturama koje će pamtiti i kad odrastu. Sve informacije o knjigama koje su na akciji potražite klikom na link.
20.
Jul
2021
Aktuelnosti
U prodaji je novi naslov za sve ljubitelje knjiga koje na jednostavan, neposredan način govore o vrlo važnim životnim temama – Čovek bez granica autora Ričarda Č. Moraisa.
20.
Jul
2021
Aktuelnosti
Vulkan izdavaštvo i Coca-Cola pripremili su za vas idealnu poklon-akciju! 
19.
Jul
2021
Aktuelnosti
Priča je nadahnuta stvarnim mestom, u severoistočnom Japanu, u prefekturi Ivata. Jednoga dana, neki čovek postavio je telefonsku govornicu u vrtu kuće u podnožju Kudžira-jame, Planine Kita, odmah pored grada Ocučija, jedne od naseobina najgore pogođenih cunamijem 11. marta 2011. godine. U njoj je stari crni telefon. Isključeni aparat prenosi glasove u vetar.
16.
Jul
2021
Aktuelnosti
Pripremite se za superfinale letnje akcije na sajtu Vulkan izdavaštva! Od 16. do 22. jula bićete u prilici da putem sajta vulkani.rs naručite 6 knjiga po neverovatnoj ceni od 999 dinara!
14.
Jul
2021
Aktuelnosti
Jedanaesti roman italijanskog pisca Donata Karizija Ja sam ponor dolazi godinu dana nakon uspeha Kuće glasova. Autor još jednom istražuje zlo u društvu, duboko zaranjajući kako bi pronašao njegove korene.
12.
Jul
2021
Aktuelnosti
Triler Dan kada smo izgubili razum Havijera Kastilja postao je izdavački fenomen i pre nego što je objavljen.   
09.
Jul
2021
Aktuelnosti
Finale letnje akcije na sajtu Vulkan izdavaštva traje od 9. do 15. jula. Čitaoci će u pomenutom periodu biti u prilici da putem sajta vulkani.rs naruče 5 knjiga po neverovatnoj ceni od 888 dinara! U ponudi su brojni, žanrovski različiti romani za svačiji ukus. 
08.
Jul
2021
Aktuelnosti
Čitaoci koji uživaju u neobičnim i uzbudljivim pričama o životima umetnika biće oduševljeni istorijsko ljubavnim romanom Simone van der Vlugt Plava kao ponoć! Čitajte o o usponu mlade žene kao slikara tokom zlatnog doba holandskog slikarstva.
08.
Jul
2021
Aktuelnosti
Najbolje i najkvalitetnije knjige uz koje će leto biti lepše možete naručiti putem sajta vulkancic.rs. Kupovinom putem sajta ostvarujete redovan popust od 20% na sve knjige za decu!
07.
Jul
2021
Aktuelnosti
Dugoiščekivani nastavak serijala Sumrak saga napokon je objavljen na srpskom jeziku, zahvaljujući Vulkan izdavaštvu. Epski roman Ponoćno sunce autorke Stefeni Majer o neodoljivim iskušenjima i razornim posledicama besmrtne ljubavi oduševiće ovog leta brojne fanove Sumrak sage!
06.
Jul
2021
Aktuelnosti
Udahnite, zadržite dah i spustite se u ponor da biste saznali koliko je dubok. Donato Karizi vodi nas dole svojim novim trilerom Ja sam ponor u izdanju Vulkan izdavaštva, govoreći nam koliko mračni mogu biti delovi ranjenog i napuštenog uma. Jedanaesti roman italijanskog pisca dolazi godinu dana nakon uspeha Kuće glasova. Autor još jednom istražuje zlo u društvu, duboko zaranjajući kako bi pronašao njegove korene.
02.
Jul
2021
Aktuelnosti
Izaberite omiljene naslove po neverovatnim cenama - 4 knjige za 777 dinara! Akcija traje od 2. do 8. jula. Besplatna dostava za porudžbine iznad 2000 dinara.
01.
Jul
2021
Aktuelnosti
Od autorke bestselera Dok nisam srela tebe Džodžo Mojes stigao je novi roman, koji slavi hrabrost i snagu prijateljstva. Nezaboravna, strastvena i romantična priča Poklanjam ti zvezde britanske spisateljice konačno je u prodaji na sajtu Vulkan izdavaštva!
26.
Jun
2021
Aktuelnosti
Dobre priče u sebi nose uzbudljive karaktere! U susret letu i dobrom raspoloženju, Vulkan izdavaštvo i Schweppes su pripremili za vas idealnu poklon-akciju! U svim Vulkan knjižarama širom Srbije, od 26. juna 2021. godine, kupovinom bilo koje knjige koju je objavio Vulkan, Vulkančić ili YA Vulkan, na poklon dobijate novi Schweppes, ukus jedinstvenog karaktera!
25.
Jun
2021
Aktuelnosti
Od 25. juna svi KNJIGE NA SUNCE! Fotografiju ili video koji pokazuje kako uživate u prirodi dok čitate knjigu Vulkan izdavaštva postavite na svoj Instagram profil, u objavi tagujte 3 prijatelja koja pozivate da se pridruže konkursu, tagujte naš Instagram profil @vulkan_knjige i u tekstu stavite haštag #letojelepšeuzvulkanknjige Svakog petka najoriginalniju fotografiju po našem izboru nagrađujemo sa 3 hit naslova! Konkurs traje tokom naših letnjih akcija LETO JE LEPŠE UZ VULKAN, od 25. juna do 22. jula.*
25.
Jun
2021
Aktuelnosti
Leto je lepše uz Vulkan knjige, zato smo za vas pripremili super letnju akciju na sajtu www.vulkani.rs! Tokom prve akcije, koja traje od 25. juna do 1. jula, moći ćete da nabavite 3 knjige po neverovatnoj ceni od samo 667 dinara!
21.
Jun
2021
Aktuelnosti
Ljubiteljima autora Miloša Latinovića Vulkan izdavaštvo predstavlja novi roman – Dugodnevica. Pisac upućuje čitaocima neodoljivi poziv na jednodnevno putovanje i istraživanje grada na ušću dve reke, s likovima čiju životnu strukturu ispunjavaju sećanja na divne dane detinjstva, strasne ljubavi i umetnička dostignuća, ali i strahovi za budućnost. 
21.
Jun
2021
Aktuelnosti
Nova letnja Vulkan akcija u objektima Moj kiosk obradovaće sve čitaoce i ljubitelje romana uzbudljive, interesantne sadržine, koji ostavljaju bez daha.
18.
Jun
2021
Aktuelnosti
Započnite leto uz knjige koje je Vulkančić pažljivo odabrao za svoje najmlađe čitaoce. U periodu od 18. do 24. juna kupite odabrane naslove putem sajta www.vulkancic.rs i iskoristite specijalne pogodnosti! Za kupovinu tri naslova sa spiska cena će biti 999 dinara, a dostava na kućnu adresu besplatna! Kompletan spisak dečjih naslova koji su obuhvaćeni akcijom pronaći ćete na ovom linku.