Pretraži sajt

Erupcija zabavnih i edukativnih knjiga u Vulkančiću

17.
10.
2022.

Magične priče pune neobičnih junaka

Posetite sajt vulkancic.rs ili najbližu knjižaru Vulkan i odaberite pravu avanturu za vaše mališane! Vulkančić vam predstavlja pregršt novih izdanja, među kojima su „Vesela družina, „Idemo na put, „Mirabel u dvostrukoj nevolji, „Marv i megarobot i Moja prva slikovna enciklopedija.

Ukoliko želite da se zabavite sa vašim mališanima, pridružite se veseloj družini u istoimenoj knjizi autorke Natali Maršal. U knjizi „Vesela družina pronaći ćete vesele rime i interaktivne strane koje pospešuju finu motoriku.

Formati knjige u obliku autobusa i traktora učiniće igru vaših mališana još zabavnijom. Uz „Idemo na put: Autobus i „Idemo na put: Farma, mali avanturisti će uživati u putovanju sa životinjama.

U prodaji je i novi naslov iz serijala o devojčici koja je pola vila, pola veštica – „Mirabel u dvostrukoj nevolji autorke Harijet Mankaster. Uplovite u avanturu prepunu magičnih obrta i veštičjih nestašluka! Mirabel sa porodicom ide na letovanje uz obećanje da će se lepo ponašati. Međutim, kada upozna novu drugaricu Beatriks, dolazi do zabrinjavajućeg otkrića – Beatriks je nestašnija čak i od nje! Stvari sa čarobnim napicima, odbeglim zmajevima i hranom su ovoga puta zaista pošle naopako.

U sjajnoj knjizi „Marv i megarobot Aleksa Falase-Koje deca će upoznati nezaboravnog superheroja. Prošlo je dosta vremena otkad je svetu poslednji put bio potreban heroj, ali kada se pojavi opasni megarobot, Marvinov deda će svom unuku predati superodelo i robota po imenu Piksel. Kako bi zaštitio svoje prijatelje, Marvin mora da nauči da veruje u sebe i svoje moći, jer će samo tako postati nezaustavljivi superheroj.

Uz ediciju „Moja prva slikovna enciklopedija, najmlađi čitaoci željni upoznavanja sveta oko sebe saznaće više o dinosaurima – praistorijskim bićima koja su nekada vladala Zemljom. Ova slikovna enciklopedija doneće odgovore na najčešća pitanja malih radoznalaca. Od pteranodona do stegosaura, preko elasmosaura i triceratopsa, mališani će naučiti da prepoznaju ove neustrašive životinje i upoznaće njihove karakteristike i životne navike od rođenja do odraslog doba. Realistične ilustracije doprinose razumevanju sadržaja, dok su sažete i jasne informacije i format knjige prilagođeni najmlađem uzrastu.

Dečje knjige su u prodaji na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.