Pretraži sajt

Vulkančić predstavlja komplet „Edukativni vozić: Azbuka“

9.
4.
2024.

Deca će naučiti azbuku kroz igru

Vulkančić je objavio komplet Edukativni vozić: Azbuka, zahvaljujući kom će deca naučiti azbuku kroz igru, uz zabavnu slagalicu, igru pamćenja i knjigu. Vozić sa životinjama je spreman, a učenje azbuke nikad nije bilo zanimljivije.

Edukativni vozić će pomoći mališanima da na jednostavan i zabavan način nauče azbuku, što će ih pripremiti za uspešno savladavanje čitanja i pisanja. U knjizi su životinje grupisane na osnovu mesta gde žive, a u slagalici po početnom slovu, što omogućava da učenje uvek bude dinamično. Pomoću slagalice dete će učiti slova i poboljšavati motoričke veštine. Na poleđini svakog dela slagalice nalazi se veliko i malo slovo, kao i naziv životinje na to slovo.

Ovaj komplet sadrži knjigu od 12 strana za učenje azbuke, slagalicu od 30 delova, igru pamćenja od 20 kartica, čime doprinosi razvoju jezičkih sposobnosti kao što su učenje novih slova i reči i komunikacija sa drugima, kao i unapređenju motoričkih veština.

Edukativni vozić: Azbuka, za decu uzrasta od pet do sedam godina, dostupan je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.