Pretraži sajt

Nova magična priča Harijet Mankaster „Mirabel u dvostrukoj nevolji“ u prodaji

28.
9.
2022.

U svetu vila i nestašnih veštica nema mesta dosadi

Heroina koja je osvojila srca mališana širom sveta Mirabel Starspel, nestašna rođaka jedinstvene i omiljene Isidore Mun, povešće vas u još jednu nezaboravnu avanturu. Na sajtu vulkancic.rs je dostupna četvrta knjiga iz serijala o devojčici koja je pola veštica, a pola vila – Mirabel u dvostrukoj nevolji.

Mirabel sa porodicom ide na letovanje i obećala je da će se lepo ponašati. I zaista je to mislila. U početku sve protiče u najboljem redu, ali kada Mirabel upozna novu drugaricu Beatriks, doći će do zabrinjavajućeg otkrića – Beatriks je nestašnija čak i od nje!

Kada stvari sa čarobnim napicima, odbeglim zmajevima i hranom pođu naopako, da li će Mirabelina porodica poverovati da Mirabel ovoga puta (uglavnom) nije kriva?

U serijalu knjiga o devojčici koja je pola veštica, a pola vila saznaćete sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvi jeste. Mirabel shvata da pripadanje različitim svetovima može biti i te kako zabavno.

Uplovite u avanturu prepunu magičnih obrta koja će vas naterati da zavolite Mirabel baš kao i Isidoru Mun!

Knjiga puna čarobnih ilustracija Mirabel u dvostrukoj nevolji dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.