Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Nova Vulkančić letnja akcija: 3 knjige za 999 rsd

18.
6.
2021.

Nova Vulkančić letnja akcija: 3 knjige za 999 rsd!

Odabrani naslovi po specijalnim cenama samo na sajtu www.vulkancic.rs

Započnite leto uz knjige koje je Vulkančić pažljivo odabrao za svoje najmlađe čitaoce. U periodu od 18. do 24. juna kupite odabrane naslove putem sajta www.vulkancic.rs i iskoristite specijalne pogodnosti! Za kupovinu tri naslova sa spiska cena će biti 999 dinara, a dostava na kućnu adresu besplatna! Kompletan spisak dečjih naslova koji su obuhvaćeni akcijom pronaći ćete na ovom linku.

Uz knjige o Isidori Mun, čitaoci uzrasta od 7 do 9 godina će zakoračiti u jedinstveni svet mašte i upustiti se u nezaboravne avanture. Isidora će vas povesti na balet, u luna-park, na kampovanje ili spavanjac kod drugarice. Prepustite se nezaboravnim dogodovštinama sa omiljenom književnom junakinjom! Serijal knjiga o Isidori Mun, nastao iz pera spisateljice Harijet Mankaster, jedan je od najprevođenijih i najvoljenijih serijala za decu širom planete. Neponovljive vragolije, čarobne ilustracije i simpatični junaci potpuno su prilagođeni uzrastu čitalaca, zbog čega zauzimaju posebno mesto u srcima najmlađih.

Za decu koja prate i vole sport, knjige iz edicije Najbolji fudbaleri sveta su idealan poklon. Zahvaljujući njima, deca će se upoznati sa zanimljivim činjenicama iz privatnog i profesionalnog života svojih idola, najvećih fudbalskih legendi, kao što su Ronaldo, Mesi, Nejmar, Azar, Ibrahimović i drugi. Biografije slavnih sportista inspirisaće decu da slede svoje snove i trude se da postignu uspeh o kome maštaju.

Slobodan Stanišić, jedan od naših najnagrađivanijih pisaca za decu i mlade, napisao je knjige o životima važnih ličnosti koje su obeležile istoriju našeg naroda. Romani iz edicije Život srpskih srednjovekovnih vladara pisani su na savremen način, tako da su dijalozi i scene bliski današnjem čitaocu, kako mlađem, tako i starijem. Vaše dete ima priliku da se na zabavan način upozna sa istorijom i nauči mnogo važnih i interesantnih činjenica iz života cara Dušana, Miloša Obilića, Marka Kraljevića, kneza Lazara i mnogih drugih.

Inid Blajton, jedna od najčuvenijih i najvoljenijih spisateljica za decu, napisala je vanvremenske knjige za male čitaoce. Priče o nezaboravnim avanturama pet prijatelja, uz koje su rasle generacije širom sveta, predstavljaju jedan od najčitanijih dečjih serijala. Kroz dogodovštine čuvene petorke deca će učiti o lepoti i važnosti neraskidivog prijateljstva. Krenite u neponovljive avanture, na izlet, na kampovanje, na ostrvo sa blagom i mnoge, mnoge druge.

Iskoristite priliku i na vreme kupite najbolje Vulkančić knjige, uz koje će vaše dete provesti nezaboravno leto!

* Akcija traje od 18. do 24. juna samo na sajtu www.vulkancic.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkančića.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije potrebno je da poručite tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti na posebno odabrane naslove.

*** Tokom trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.