Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Akcije

15.
Jul
2024
Akcije
Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo prvi roman cenjenog švedskog pisca i novinara Jensa Liljestranda I da svemu dođe kraj, koji će do nedelje, 21. jula, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.
15.
Jul
2024
Akcije
Vulkančić je za knjigu nedelje odabrao divnu knjižicu za mališane uzrasta od tri do pet godina iz serijala Razigrane slikovnice Vozila, koja će do nedelje, 21. jula, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.
12.
Jul
2024
Akcije
Vulkan izdavaštvo lansiralo je novu letnju akciju koja će trajati do 25. jula na sajtu vulkani.rs! Ova neodoljiva ponuda omogućava da izaberete dve knjige iz ekskluzivne ponude, pri čemu ćete jeftiniju platiti samo jedan dinar.
12.
Jul
2024
Akcije
Vulkančić vas poziva u letnju avanturu čitanja novom neodoljivom onlajn-akcijom! Do 25. jula uživajte u popustima do čak 50% na odabrane naslove, uz dodatnu pogodnost besplatne dostave na teritoriji cele Srbije.
08.
Jul
2024
Akcije
Knjiga koja je očarala generacije čitalaca fantastičnim prepletom romanse, avanture i istorijskih događaja biće na dodatnom popustu od 30% do nedelje, 14. jula, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.
08.
Jul
2024
Akcije
Uz fenomenalne kartice iz edicije „Mali šampioni” deca će otkriti mnogo zanimljivih činjenica kroz igru i zabavu. Sto pedeset kartica sa zanimljivim pitanjima pretvoriće učenje u pravu zabavu!
04.
Jul
2024
Akcije
Kupovinom naslova „Žurka za Noć veštica“ putem sajta vulkancic.rs do 11. jula dobijate 30% popusta na druge knjige iz serijala „Ana Kadabra „– „Čudovišna avantura“, „Tragom šljokica“ i „Klub punog meseca“.
01.
Jul
2024
Akcije
Debitantsko ostvarenje Brendana Slokama podsetiće vas da su snovi vredni traganja, bez obzira na prepreke koje na tom putu iskrsavaju pred vama. Ova knjiga je od strane Goodreads-a, Book Riot-a, Washington Post-a i mnogih drugih proglašena za najbolju misteriju 2023. godine.
01.
Jul
2024
Akcije
Ova knjiga je idealna za razvijanje sposobnosti rešavanja problema i usmeravanje pažnje. Zadaci su prilagođeni uzrastu i namenjeni su za razvijanje mašte i logičkog razmišljanja.
28.
Jun
2024
Akcije
Istražite ovog leta osvežavajuću oazu BookTok hitova u izdanju Vulkan izdavaštva i do 11. jula iskoristite talas onlajn-popusta! Pozivamo ljubitelje modernih ljubavnih priča, romansi sa provokativnim zapletima, vrhunskih trilera, istorijske fikcije, krimi-romana da posete sajt vulkani.rs.
28.
Jun
2024
Akcije
Poklonite vašoj deci uzbudljivu letnju avanturu! Vulkančićevom onlajn-akcijom, koja traje do 11. jula, obuhvaćena su odabrana dečja izdanja i obezbeđena je besplatna dostava knjiga na teritoriji cele Srbije.
26.
Jun
2024
Akcije
Kupovinom novog naslova Miguela Ruisa „Iza granice straha“ putem sajta vulkani.rs u periodu od 26. juna do 3. jula ostvarujete 30% popusta za kupovinu njegovih drugih knjiga – „Četiri sporazuma“, „Peti sporazum“ i „Tri pitanja“.  
24.
Jun
2024
Akcije
Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo roman „Velika ljubavna priča“ Suzane Tamaro, koji će do nedelje, 30. juna, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.
24.
Jun
2024
Akcije
U ovoj knjizi svako dete će spoznati koliko je važno da ne odustajemo kad je najteže i kad nam se čini da ništa nije kako treba. Pored toga, mališani će imati priliku da spoznaju prave životne vrednosti kakve su prijateljstvo i odanost, koje će dalje negovati.
18.
Jun
2024
Akcije
Kupovinom novog naslova britanske autorke „Dobra devojka, zla krv“ putem sajta vulkani.rs u periodu od 18. do 25. juna ostvarujete 30% popusta za kupovinu njenog prethodnog romana „Kako ubijaju dobre devojke“, takođe u izdanju Vulkan izdavaštva.
17.
Jun
2024
Akcije
Od 17. juna do 17. jula u objektima Moj kiosk pronaći ćete odabrane naslove Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama. Ukoliko se odlučite za jednu knjigu iz bogate Vulkanove ponude, platićete je 399 dinara, dok ćete za dva odabrana naslova izdvojiti samo 499 dinara.
17.
Jun
2024
Akcije
Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo ljubavni roman engleske spisateljice Abi Grivs „Volim te ćutanjem“, koji će do nedelje, 23. juna, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.
17.
Jun
2024
Akcije
Mišica je krenula u veliku kupovinu kako bi se pripremila za izlet sa svojim prijateljima. Pratite prstom trag pčelice, pronađite sve namirnice i upoznajte njene prijatelje.
14.
Jun
2024
Akcije
Nova akcija donosi sjajne popuste! Do 27. juna na sajtu vulkani.rs odabrane Vulkan knjige biće na popustu do 40%. Ukoliko se odlučite za jedan naslov, obračunava se 20% popusta, za dve kupljene knjige 30%, a za tri odabrane knjige čak 40% popusta. 
10.
Jun
2024
Akcije
Do nedelje, 16. juna, ova knjiga za sve ljubitelje romantičnih ljubavnih priča biće na dodatnom popustu od 30% popusta, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.