Pretraži sajt

Вулканчић акција – 3 одабрана наслова за 987 динара

4.
6.
2021.

 Вулканчић је решио да обрадује своје најмлађе читаоце новом акцијом! У периоду од 4. до 10. јуна куповином посебно одабраних наслова путем сајта www.vulkancic.rs моћи ћете да искористите специјалне погодности! За куповину три наслова са списка цена ће бити 987 динара, а достава на кућну адресу бесплатна! Комплетан списак дечјих наслова који су обухваћени акцијом пронаћи ћете на овом линку.

Вулканчић је уз малишане од дана њиховог доласка на свет. Деца окружена књигама стичу неопходна знања о свету на занимљивији, лепши и лакши начин, развијају машту, моторичке и когнитивне способности. Књиге обогаћене дивним илустрацијама Бебин свет: На слово, на слово и Бебин свет: Где живе животиње намењене су првим сусретима најмлађих са књигом. Тактилне књиге из едиције Мекани додир упознаће малишане са куцом, мацом, зеком и пилетом. Док се друже са животињама, осетиће и какве су на додир.

За децу која прате и воле спорт, књиге из едиције Најбољи фудбалери света су идеалан поклон. Захваљујући њима, деца ће се упознати са занимљивим чињеницама из приватног и професионалног живота својих идола, највећих фудбалских легенди, као што су Роналдо, Меси, Нејмар, Ибрахимовић и многи други.

Приче о Кевину, преслатком понију на шећерни погон, одушевиле су децу широм света, па је Легенда о Кевину једна од најчитанијих књига за децу и код нас. Необичне авантуре и нежна прича о искреном пријатељству, коју прате топле илустрације, брзо је освојила срца дечака и девојчица основношколског узраста. Инид Блајтон, једна од највољенијих и најчитанијих дечјих ауторки свих времена, подарила је генерацијама малишана широм света фантастичне књиге, међу којима су Пет пријатеља на Кријумчарском врху и Пет пријатеља на камповању. Авантуре главних јунака толико су узбудљиве да им се мали читаоци радо изнова и изнова враћају.

Осим што објављује најзначајније наслове светске књижевности за децу, Вулканчић велику пажњу посвећује и домаћим ауторима. Љубав према делима која су обележила развој наше културе и уметности требало би неговати одмалена. Омогућите свом детету да се упозна са славним Браниславом Нушићем и његовом Аутобиографијом, комедијом Покондирена тиква Јована Стерије Поповића и приповеткама Милована Глишића. 

Искористите специјалну погодност и приуштите свом детету најбоље Вулканчић књиге.

* Акција траје од 4. до 10. јуна само на сајту www.vulkancic.rs и њом су обухваћени одабрани наслови Вулканчића.
** Уколико наручите само једну књигу са списка, платићете је по редовној цени. Током трајања акције, потребно је да поручите три наслова са списка како бисте остварили право на куповину по цени од 987 динара. Током трајања акције не важе додатни попусти на посебно одабране наслове. 
*** Током трајања акције достава на кућну адресу на територији Републике Србије је бесплатна.