Pretraži sajt

Velika prolećna Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

12.
4.
2021.

Velika prolećna Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

U svim objektima Moj kiosk od 12. aprila do 9. maja

 

Ne propustite novu prolećnu akciju i neke od najtraženijih naslova Vulkan izdavaštva, i to po specijalnim cenama!

U periodu od 12. aprila do 9. maja, u svim objektima Moj kiosk pronaći ćete posebno odabrane naslove Vulkan izdavaštva, koje možete kupiti po ceni od 399 dinara ukoliko se odlučite za jednu knjigu, odnosno po ceni od 499 dinara ako se odlučite za dve.

Akcijom je obuhvaćen veliki broj najčitanijih romana koji su fascinirali milione čitalaca, a mi vam preporučujemo neke od njih.

Još jedan roman neponovljive Eloize Džejms Četiri noći sa vojvodom oduševiće ljubitelje strastvenih ljubavnih priča sa raskošnom istorijskom pozadinom. Još dok je bila mlada devojka, Emilija Gvendolin Karington, poznatija kao Mija, zaklela se da nikad neće zaboraviti koliko ju je ponizio arogantni budući vojvoda Vander. Mnogo godina kasnije, igrom sudbine, Mija neće imati drugog izlaza sem da uceni tog istog Vandera da se oženi njome. I vojvoda od Pindara ima svoje razloge zbog čega pristaje na ovaj neuobičajeni predlog, ali i svoj uslov – provodiće samo četiri noći godišnje sa suprugom. I te četiri samo ako ona bude molila za njih.

Central park je jedan od omiljenih romana autora svetskih bestselera Gijoma Musoa. Pisac koji je prepoznatljiv po jedinstvenom stilu predstavio nam je priču o dva potpuna stranca koja se bude na klupi u Central parku. Alis, pripadnica pariske policije, i Gejbrijel, američki džez pijanista, ne sećaju se šta se dogodilo prethodne noći. Poslednje što je Alis zapamtila je proslava sa drugaricama u noćnom klubu na Jelisejskim poljima, dok se Gejbrijelovo sećanje završava svirkom u Dablinu. Kada krenu u potragu za istinom, ono što će otkriti okrenuće im svet naopačke.

Bestseler Njujork tajmsa Pesak vremena nastao je iz nedokučive mašte jednog od najvećih pisaca svih vremena, Sidnija Šeldona. Radnja romana smeštena je u Španiju i govori o četiri žene: Lučija, ponosni borac za opstanak sa smrtonosnom tajnom o divljim ratovima klanova na Siciliji. Grasijela, lepotica koja nosi teško breme krivice nepromišljenog greha iz mladosti. Megan, siroče koje traži utočište u zagrljaju prkosnog baskijskog pobunjenika, i Tereza, vernica koju predanost Bogu osuđuje na večni zavet ćutanja. Ostavljajući za sobom nedužnost, ali ne i nadu, zakoračiće u nepoznati, omamljujući svet, gde će svaku od njih pronaći neočekivana sudbina.

Dragulj humora i emocija, vanvremenski klasik koji je postao kultni film i omiljena knjiga miliona čitalaca – Princeza nevesta, roman o iskrenoj ljubavi i uzbudljivoj avanturi. Nekada davno, u vreme velikih avantura i velikih ljubavi, najlepša žena na svetu, lepotica kakve nije bilo ni u jednom kraljevstvu, divna i predivna Ljutićka, zaljubila se u sirotana Vestlija. Kad on pođe u svet kako bi se obogatio, obećava joj da će se vratiti, a ona se zavetuje da nikada neće voleti drugog. Ali vreme prolazi noseći sa sobom velika iskušenja, i rasplamsava strasti, ljubav, mržnju, laži, osvetu i još mnogo, mnogo toga.