Pretraži sajt

Идеална књига за радознале малишане: Сликовна енциклопедија: Зашто и како?

19.
3.
2021.

Едукативна књига за децу узраста од 5 до 7 година Сликовна енциклопедија: Зашто и како? обогатиће знање наших најмлађих читалаца интересантним чињеницама. Уз дивне илустрације и фотографије учење ће постати права забава. Мали радозналци, разиграјте свој ум!

Зашто нам испадају млечни зуби? Како жирафа пије воду? Зашто се плаче од лука? На ова и многа друга питања наћи ћете одговоре у овој сликовној енциклопедији, а захваљујући дивним илустрацијама и мноштву слика, лако ћете запамтити важне чињенице о животињама, природи, људском телу, науци и свакодневном животу.

Ако сте радознали и желите да обогатите своје опште знање, едиција Сликовна енциклопедија је прави избор за вас! У књигама из ове серије пронаћи ћете мноштво занимљивих чињеница, а ваше читалачко искуство употпуниће дивне илустрације и фотографије којима су ове књиге обогаћене.

Сликовна енциклопедија: Зашто и како? подстаћи ће креативност вашег детета, помоћи ће му у процесу едукације и показати колико учење може да буде занимљиво. Књигу можете купити путем сајта www.vulkancic.rs.